web analytics

6

EEN WETENSCHAPPELIJK WONDER OP WOENSDAG

beginpaginatotaal

IMG_0210
Bruce doet het goed. Hij is weer z’n eigen irritante zelf, al is-ie ook nog wel wat sloom en hangerig. Maar hij mag weer op schoot met z’n kap terwijl ik aan het schrijven ben.

IMG_0211
Ik luister ondertussen naar het nieuwe album van Lamb. Binnenkort spelen ze in Paradiso en… we hebben kaartjes! WOEHOE!!!!

IMG_0215
Ik schrijf een lang stuk over de DOXY (zeer goede wand-vibrator) (zeer groot ook) (net een microfoon). M’n review staat: HIER.

IMG_0222
Ik ga daarna weer aan het opruimen, maar word afgeleid door van alles. Ik maakte ooit dagelijks poezencollages, maar ja, wat moet je ermee nu? Bewaren? Weggooien vind ik zonde en zo blijf ik dus bij alles wat ik tegenkom twijfelen.

IMG_0223
Nog maar even bewaren dus.

IMG_0224
Aaaaah gossie! Ik kom ook het babyboek van J. tegen! Wat een schatje!

IMG_0225
Ik heb eindelijk een oplossing voor al m’n vibrators en dildo’s die ik niet gebruik, maar wel wil en moet bewaren om ze te vergelijken met eventuele nieuwe producten en voor lezingen.

enkelbandengescheurd
Dan haal ik oppasmeisje M. op uit school. “Pappa heeft z’n enkelbanden gescheurd”, zegt ze meteen. “Neeeee, echt, wat erg! En hij is net met een nieuwe opleiding begonnen”, zeg ik. “Ja, hij is van de trap gevallen en mamma moest huilen”, zegt M., “heb je de foto niet gezien?” Die had ik dus nog niet gezien en als we thuis zijn stuur ik de moeder van M. meteen een berichtje om te vragen hoe het gaat met de enkelbanden van haar man. Even later krijg ik bovenstaande foto doorgestuurd. HAHAHAHA! Wat een goede grap en ik zag ‘m helemaal niet aankomen ook! Goed gespeeld van M. en meteen goed geanticipeerd van haar moeder.

IMG_0230
We kijken live naar de landing van de Rosetta. WOW!

IMG_0233
Bruce wil op schoot.

IMG_0238
Maar kiest er daarna toch voor om lekker bij M. te gaan loungen.

IMG_0239
Ik ben hier even heel trots op mezelf, want van het restje draadjesvlees van gisteren maak ik een extreem goed gelukte pastasaus.

IMG_0242
Bruce geeft kopjes met z’n kap. Heel zoet.

IMG_0251
’s Avonds kijken we weer naar een paar documentaires over de Rosetta. Ik ben in shock and awe van zoveel techniek en slimheid en snap er helemaal niks van! Hoe kun je nou een apparaat laten landen op een komeet die 500 MILJOEN kilometer verder is. De documentaires leggen het allemaal uit, maar toch… Awesome, niets minder dan awesome. WOW! Wat is de wetenschap ver en vat zijn mensen slim!!! Hoe kan het dat er dan toch nog zoveel ellende is op de wereld? Ik ben er stil van.

IMG_0252
Google deed vandaag ook leuk mee met Rosetta.

IMG_0253
Ik smelt ’s avonds volledig weg bij de liefde tussen deze 2 mensen met het syndroom van Down in het programma The Undateables. Ze zijn zo lief voor elkaar! Daar kunnen een hoop mensen een groot voorbeeld aan nemen.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Ik ben’s bij Lamb in Paradiso in slaap gevallen. Te veel bier en verkeerde sigaretjes. Goed dat Bruce zo flink is.

 2. Michella schreef:

  Die poezencollages zijn wel érg leuk zeg! Als je er vanaf wilt, zou ik ze gewoon hier verloten of verkopen ofzo :)

  Ik wil zou er zo eentje boven m’n bureau ophangen!

 3. Elsbeth schreef:

  Bewaren die collages! Prachtig!! Lijken wel ontwerpen voor platenhoezen!! Echte hoezenpoezen naar een liedtekst van Annie M.G. Schmidt en gezongen door Conny Stuart: http://www.platenkasten.nl/2010/08/de-hoezepoes/

 4. Maartje schreef:

  Platte dingen, zoals de poezencollages, kun je foto’s van nemen en deze digitaal opslaan. Scheelt een hoop ruimte! Tenminste als je het origineel wegdoet.

 5. marjolein schreef:

  Die poezencollages zijn geweldig!
  Ik zou die allemaal heel strak inlijsten (hoeveel zijn het er?) en dan op een strakke manier aan de muur hangen. Hoe moet ik dat uitleggen? Bv. in rijtjes van 6 naast elkaar en 5 boven elkaar, zodat ze samen één groot vlak vormen.
  Maar dan moet je wel een grote lege muur hebben…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *