web analytics

0

HONDENSTRESS, ORANJE & EEN MOJITO

beginpaginatotaal

IMG_7592
Ik weet niet eens hoe laat het is, want het was nogal een zeer stressvolle ochtend. De logeerhond heeft weer de hele nacht gepiept en gehuild, ergens in de ochtend trekt Nina dit janken niet meer en daarna trekken ook de verkering en ik het niet meer. We staan ineens half-wakker, half-slapend buiten om de honden uit te laten, in de hoop dat het dan wat rustiger wordt. Niet dus.

IMG_7593
En nou ophouden! BLIJF!

IMG_7601
Ik word weer iets beter gevonden via Google…

IMG_7595
Ik bak eieren met spek voor het hele gezin.

IMG_7602
Nina komt even kijken hoe het gaat met Candy Crushen op het toilet. Mijn vader haalt dochter S. en haar vriendinnetje op. Die gaan shoppen in big city Tiel. De verkering gaat vriendinnetje F. helpen met verhuizen en ik blijf dus thuis bij de honden, want die durf ik niet alleen te laten.

IMG_7605
Als dochter S. en haar vriendinnetje weer terug zijn van het shoppen, kan ik ook even meehelpen met verhuizen. Ik maak de koelkast schoon. Hoe lang is het eigenlijk geleden dat ik m’n eigen koelkast schoonmaakte?

IMG_7606
Vriendinnetje F. heeft weinig spullen (als in troep) (vooral vergeleken met mij), maar de spullen die ze heeft zijn oranje, want F. is gek op oranje.

IMG_7609
Ze heeft ook een hele kekke muur.

IMG_7630
Als J. en ik thuis komen gaan dochter S. en haar vriendinnetje koken. We krijgen wraps met zalm, mozzarella met tomaat, aardappeltjes uit de oven en Indiase hamburgers. Nina denkt ook dat ze kan koken.

IMG_7613
Ja, ja, goed bezig.

IMG_7632
Die Indiase hamburgers zagen er niet zo uit, maar waren wel heel LEKKER!

IMG_7636
De verkering maakt een mojito voor me. Net wat ik nodig had.

IMG_7641
Aan het einde van de avond liggen de honden eindelijk rustig en stil op de bank. Nu maar hopen dat de logeerhond vannacht niet gaat piepen.

Dit vind je misschien ook leuk...