web analytics

4

STRESS, STRESS & DE VERLOSSING

beginpaginatotaal

IMG_7656
Hoe laat is het? Geen tijd om tanden te poetsen! Beneden is de logeerhond hysterisch aan het piepen en op de een of andere manier bonkt haar bench tegen de verwarming! Aaaargh! De verkering en ik staan binnen no time buiten om de honden uit te laten en uit te laten razen.

IMG_7659
We moeten rennen, vliegen, schijten, rennen, piesen, rennen en weer doorgaan.

IMG_7664
Terwijl de honden in huis verder razen (doe mij die energie), nemen J. en ik koffie. En nog meer koffie.

IMG_7672
Ik sta de rest van de dag in de keuken te experimenteren. Tussendoor stop ik van alles in mijn en zijn mond.

IMG_7673
Laat elkaar nou eens met rust!!!!

IMG_7686
Kijk, dit is hoe het zou moeten zijn! We hebben de logeerhond even in de bench van Nina gedaan. Ze slaapt toch zeker wel een half uur voordat ze begint met piepen. Nina kijkt tv, samen met J., dochter S. en haar vriendinnetje. Idyllisch plaatje, dit.

IMG_7687
De meiden halen de nagelstudio naar beneden. Ik heb zo’n 100+ kleuren nagellak en ook allerlei soorten glitters en glimmertjes en dingetjes om erop te doen. Dochter S. kreeg met de kerst een apparaat om ook gelnagels te kunnen zetten. Ik geef toe; dat cadeau was ook een beetje voor mezelf. Zo ben ik.

IMG_7688
De experimenten lukken (de recepten staan binnenkort op www.culunair.nl). Ik maakte een pompoenravioli en een ravioli met spinazie en ricotta (en een tomatensaus met salie).

IMG_7703
Het buurmeisje was jarig (1 jaar geworden). Ik maakte een patchworkdekentje met haar naam en een PloesiePoesie met een M erop (ja, www.ploesiepoesie.nl gaat echt binnenkort weer open).

IMG_7704
De 3 katers ervaren ook veel stress van de logeerhond. De 3 katten logeren al 3 dagen op zolder. Sid Vicious heeft zijn intrek genomen in de wasmand (met schone was). Mag van mij.

IMG_7708
Kijk, ze kan het wel. Lief!

IMG_7710
Het buurmeisje is erg blij met haar cadeau. Ze vindt vooral het inpakpapier een feest. En mijn beenwarmers van bouvier-bont.

IMG_7719
YEAH!!!!!! De logeerhond is opgehaald! Party hardcore!!!!!!

IMG_7731
En even rustig samen knuffelen op de bank!

IMG_7738
Selfie!! Beste woord van 2013, 2012, 2011! Beste woord EVER! Nu kan ik ook later als ik groot ben zien dat ik vroeger af en toe best lekker in m’n vel zat!

IMG_7742
Kater Frank Sinatra heeft al 3 weken een huisje van 2 kartonnen dozen op de overloop. Hij is er zo gelukkig mee dat ik ze niet weggooi.

IMG_7752
J. brengt de meiden weer terug naar huis, dus nu is het pas echt stil in huis. We kijken naar ‘Het Beste van Idols Worldwide’.

IMG_7754
Mooie tv.

IMG_7756
We hebben al gegeten, maar we doen onszelf een Rosetti-tje cadeau. Rosetti is by far de allerlekkerste Italiaan in Tiel! Het ziet er niet uit, zo in de ijzeren bakjes, maar het is divine! We gaan om 21:15 naar bed. Vroeg hè? Heerlijk!  In alle rust tegen m’n man aan liggen.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Willeke schreef:

  Allesbehalve saai..;-))

 2. sindee schreef:

  Keb een nieuwe verslaving: je plogs kijken en lezen. I heart them nu al heel veel

 3. esther schreef:

  Hee, nu kan ik een comment plaatsen, gisteren niet. Superleuk, je plogs! Ik ben zelf inmiddels ook verslaafd aan het maken ervan. Niet zo’n fijne logeerhond, trouwens.

 4. Nolleke schreef:

  Ik houd altijd van zelfportretten als in de “gelukkige gezinsfoto” van op de bank tv-kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *