web analytics

6

PLOG WOENSDAG 2 JANUARI 2019


Ik heb m’n daglichtlamp al 1,5 week niet gebruikt en ik weet niet of het daaraan lag, maar ook mijn humeur, mijn energie en mijn opgeruimde karakter waren ver te zoeken. Maar weer een poging wagen! Ploggen in pyjama met daglichtlamp!


Ja. Dit blijft Goddelijk! En een prima ontbijt.


Dit was ook een prima ontbijt. Donuts & Dildo’s; leuke naam voor een winkel!


Ik zie er zelf nog steeds niet echt Instagrammable uit (nou ja, het maakt mij niet zoveel uit).


Maar het is lastig om samen met een sekstoy op de foto te gaan zonder dat het lijkt alsof ik in elkaar gerost ben. Gelukkig heb ik lang haar. En m’n review is weer keurig geschreven en online;
SVAKOM VESPER – VIBRATOR REVIEW #509.


Dit is de lunch. Een beetje couscous met heel veel groenten.


Voor de Love Bubbles heb ik de opdracht gekregen om buttons voor alle medewerkers te maken! Aangezien iedere medewerker tot een ‘vogel’ is gedoopt worden het vogelbuttons!


Laat ik nou gek zijn op vogels én van heel veel vogels een matching veertje hebben! Supercute!


Nien. Klonk er weer een verdwaalde knal ergens? Ze heeft besloten me op zolder te vergezellen. En ja; ik moet opruimen.


Even naar de Turkse supermarkt voor nog wat kleine boodschappen.


Het ziet er niet zo heel florrissant uit, maar is heerlijk; chili con carne. En het was echt m’n bedoeling om niet meer zoveel tegelijk te koken, maar ik kan weer voor 2 dagen in de diepvries doen. Zal ik het maar weer eens gaan voornemen; de komende weken moeten we de diepvries leeg eten!!!


’s Avonds wordt er gewoon verder gewerkt. Ik heb heel veel dromenvangers gemaakt de afgelopen weken en die moeten natuurlijk online. Maar de foto’s die ik maak met m’n iPhone 8Plus, die vind ik gewoon niet mooi. M’n oude iPhone maakte veel mooiere foto’s (vooral van pastelkleurtjes en crème). Ik ben er al heel lang mee bezig om dit probleem op te lossen, maar ik krijg het alleen voor elkaar door de foto’s enorm te bewerken en dat kost weer heel veel tijd en dat is nou ook weer niet de bedoeling, want iedere dromenvanger heeft 6 foto’s en dan blijf ik bezig! Aaaaaaarghhhh! Ik spring op de fiets en haal m’n oude iPhone even op bij m’n ouders. Die gebruiken ‘m als afstandsbediening voor hun muziekboxje.


Kijk. Je ziet het niet heel goed natuurlijk van zo’n schermfoto, maar m’n snoeperige dromenvangers lijken wel grijs in plaats van pastel. Er zit gewoon een grijze waas over en dat wil ik  niet. Met de oude iPhone heb ik er geen last meer van. Morgen alles online zetten dan maar! Heb ik eindelijk weer een gevulde Maaneschijn.nl (want hij is nu bijna leeg) (de gele dromenvangers blijven al jaren over) (geel is niet zo’n populaire kleur).


Ik zet m’n FB-status op ‘Heeft een relatie’. Ik word gek van de mannen die me benaderen met berichtjes als ‘Hoe kan zo’n leuke vrouw als jij nou nog vrijgezel zijn?’ of ‘Wat heb jij een leuke uitstraling. Voor een vrijgezel.’

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Marjan schreef:

  Hahahahaha en nu waren allerlei vreemde FB mannen gerustgesteld…. maar al je vaste FB vrienden van de rel….. Zo hou je wel leven in de brouwerij Chantall!
  Ik zit hier overigens in de ochtend ook met zo´n daglichtlamp, maar de enige op wie deze effect heeft is mijn hond, die na het ochtendrondje, gewoon nóg een rondje wil rennen en vliegen…. Persoonlijk merk ik niet zo heel veel voordelen aan die lamp. Maar nu eerst, meer koffie! Goedemorgen!

 2. Hans schreef:

  Goeiemorgen deze mooie morgen, misschien schot voor open doel…..maar al eens gedacht aan een gewone camera op statief ofzo….er zijn er vast wel die mooie foto’s maken….wel weer fijn je alle dagen te kunnen lezen…:-)

  • Hans schreef:

   PS: Mama zei altijd “zonder blauwe plekken word je niet groot”

  • Luna schreef:

   Ja, daar heb ik zeker wel aan gedacht, maar dat werkt voor mij niet prettig… ik moet snelsnelsnel foto’s kunnen maken en online zetten… dat werkt voor mij het handigst met een smartphone (en het goedkoopst)… het zijn ook allemaal verschillende formaten qua dromenvangers natuurlijk… dus de ene kan ik wel boven fotograferen, de hele grote moeten beneden, want anders niet genoeg ruimte… het is een TOESTAND, hahaha!

 3. barbara schreef:

  Wat leuk en goed van je dat je weer wat vaker plogt, in het kader van structuur 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *