web analytics

12

PLOG ZATERDAG 10 DECEMBER 2016


Oh, haal die grijns van je gezicht! Heb je een fijne nacht gehad? Nou, best wel!!


Nóg lekkerder dan gewoon naast M. wakker worden, is wakker worden naast M. met dit uitzicht. Al had er wat mij betreft ook een betonnen muur mogen staan, want ja, verliefd hè?


Gelukkig is M. ook van het vroeg wakker worden, dus we kunnen het langzaam dag zien worden in de wei.


Perfect ontbijtje!


Dit zijn het soort huisjes waar we in slapen (deze zijn nog in aanbouw).


En dit is ons huisje. Perfect! Echt perfect. Heel erg leuk voor stelletjes die net samen zijn en sekstechnisch het landelijk gemiddelde even flink omhoog willen halen, maar ook hartstikke leuk voor stellen die al wat langer samen zijn en even flink van zich af willen schreeuwen zonder dat de kinderen erbij zijn! Ideaal hoor, niemand hoort je.


Maar ook stelletjes die net samen zijn moeten af en toe gewoon even lekker relaxen. Wat een fijn uitzicht.


Ik ben HEEL BLIJ en HEEL GELUKKIG. Does it show?


We zitten dus ergens in de buurt van Leeuwarden. Ik dacht; ik maak voor de vorm even een foto van een bronzen paard. Puur voor het kunst- en cultuurgehalte van dit plog, maar ik ben eigenlijk helemaal niet met m’n omgeving bezig. En al helemaal niet met kunst- en cultuur. Kan er niks aan doen. Of eigenlijk zou ik er wel wat aan kunnen doen, maar daar heb ik helemaal geen zin in.


Oh, wacht! Deze unicorn-poes valt wat mij betreft ook onder het kopje ‘kunst’, want supermegagaaf. Ik koop ‘m niet, want dit zijn van die dingen waar je niks aan hebt. Nu ik de foto zo zie heb ik spijt dat ik ‘m niet gekocht heb.


We gaan sushi eten!


En echt, this is my lucky day, want ze hebben Thaise viskoekjes, my favourite, bij dit Japanse restaurant. Echt… beter kon deze dag niet afgesloten worden! Oh, wacht, dat kon eigenlijk wel, hashtag #nextlevelshit.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Is er kans dat we ooit nog een foto van die fluisteraar te zien krijgen? (asking for a friend)
  Het domein http://liefdesnestjesinfriesland.nl/ is nog vrij!

 2. Ingrid schreef:

  Geweldig!! Een verliefde dame……

 3. Inge schreef:

  Niet kopen die unicorn-poes…er ligt hier al een tijdje iets voor je klaar ?

 4. Nicolette Weijman schreef:

  Fijn je zo gelukkig te zien❤️❤️❤️

 5. Kees Versluis schreef:

  Ik ben blij voor jou.
  En leuk om te lezen.

 6. Maurice schreef:

  Zit hier met een ENORME grijns op mijn giecheltje…

  Ga zo door !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *