web analytics

19

PLOG ZONDAG 11 DECEMBER 2016


Ik krijg een foto van m’n moeder doorgestuurd dat Monks het heel goed heeft bij z’n tweelingbroer. Ik had gevraagd of Monks dit weekend even bij m’n ouders mocht logeren, want hij is bang alleen in het donker.


Ik lig namelijk nog steeds in Friesland in een heerlijk wit bed. En… make-up-loos! AARGH! Toch een soortement van dingetje, want ik ga eigenlijk altijd met make-up op slapen (ja, dat is slecht, ik weet het).


De wolken komen helemaal naar je toe en over je heen gewaaid! Prachtig.


Echt hoor!


En weer terug naar huis in de auto. Met blote benen. Aaarrgh! Ik kreeg jeuk in de auto aan mijn bovenbenen en ja, dat zou zomaar kunnen komen doordat ik een panty aanhad die nog met de foute LIDL-wasverzachter was gewassen, of het zou ook zomaar kunnen dat er nog restjes wasverzachter achterblijven op van dat synthetische kutspul. KUTJEUK! Dan maar met blote benen in de auto en de kachel aan. Koekje erbij.


Thuis bedenken we nog een plan voor de rest van de dag en ik wilde al een tijdje naar SIXX van Van der Valk; een bar op de zestiende verdieping. In de hal van Van der Valk staan allemaal gezellige rendieren… hoe gaaf zou zo’n ding in mijn voortuin staan? Heel gaaf! A girl can dream.


Wat gaan we bestellen? Een mojito en een gin-tonic! Lekker hoor.


Echt, ik ben helemaal verbaasd, zo tof en mooi en chique is het hier. Heel erg on-Tiels allemaal.


Wat een uitzicht! Het is nogal lastig fotograferen allemaal, maar trust me; het is heel gaaf.


Een gin-tonic met komkommer en tijm; CHECK! Oh, wat een fijne afsluiter van een heerlijk weekend dit. Oh, wacht, de dag is nog niet om.


Eerst nog een kaasplank! Oh, wat houd ik van kaasplankjes.


Het wordt langzaam donker buiten.


Nog donkerderder. <3


En thuis gaan we gewoon nog even door met een snackplank! Ondertussen een filmpje gekeken! WAT EEN ZALIG WEEKEND! En ja, dat mag ik kapitalen! En met de hashtag #nextlevelshit. En met de hashtags #happy #love #smile!

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Make-Up-loos is the next big thing! Zeker in combinatie met blote benen. Hou vol!

  • Luna schreef:

   Ja, het is zoooo klote, die jeuk… vooral omdat je in een ‘onbewaakt’ moment toch weer gaat krabben en dan ben je weer terug bij af… nou ja, af, het wordt niet erger, dat scheelt… maar toch, wat een gedoe…

 2. Marjan schreef:

  Toch uitermate sexy hoor die blote benen, die koekjes maken het af!

  Xx

 3. Gerda schreef:

  Hoe fijn dit voor je! Geniet, geniet, geniet! Dan genieten wij op gepaste afstand lekker met je mee ;-)

 4. Moon schreef:

  Dame, gij zijt goed bezig! Het is u allemaal zo geweldig hard gegund!!

 5. Ingrid schreef:

  Wat een top weekend. Prachtige foto’s.

 6. Josje schreef:

  Ahh zo leuk! Welverdiend, na zo’n drol van een ex nu een leuke lover.. Fijn dat jullie zo genieten!

 7. Patchwork schreef:

  Als make-up-loos gaan slapen zo slecht was dan had je er nu wel anders – lees slechter- uit gezien denk ik. Ik denk dat het hoogstens wat wasbeurten voor je slopen scheelt. ( Of spreek ik nu voor mezelf….)

  • Luna schreef:

   In principe blijft m’n make-up gewoon keurig zitten als ik ga slapen… maar als je wat wildere nachten hebt… en witte kussenslopen… dan zit er inderdaad meer op je slopen dan op je ogen… een make-up-loos weekje is ook wel even lekker :-)

 8. Adinda schreef:

  Wat heeeerlijk om deze blije plogs achter elkaar te lezen. Wat fijn dat de Luna-fluisteraar in je leven is! Hoop dat je snel van die ellendige jeuk af bent.

  • Luna schreef:

   Ik ook! In principe is het ‘weg’… er komt niets nieuws bij… maar die oude dingen blijven jeuken en daar moet ik dan vanaf blijven… MOEILIJK!!! Gelukkig zit het niet in m’n gezicht :-)

   • Adinda schreef:

    Ik heb nog steeds littekens van het krabben aan m’n bovenbenen na een allergische reactie met jeuk en bultjes afgelopen zomer. Toen ook zo blij dat het niet in mijn gezicht zat! I feel you.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *