web analytics

3

PLOG ZATERDAG 25 JUNI 2016

middengeluktlonden

IMG_4920
Aaaaaah, dat is lief! Het is 4:00 en als ik de slaapkamer uit kom liggen er 2 briefjes op de trap van dochter S.!

IMG_4921
Om me een fijn weekend te wensen! Dat is LIEF!

IMG_4922
Hé, ik ben al onderweg! Vriendinnetje K. stond stipt om 5:00 voor de deur met haar mooie, blauwe autootje!

IMG_4924
En gaaaaaaaaaan!!!!

IMG_4925
Het inchecken gaat eigenlijk heel erg voorspoedig. Geen gedoe. Geen hele lange rijen. Voordeel van via Eindhoven vliegen, denk ik.

IMG_4926
Ik had gisteravond m’n nageltjes nog keurig gelakt.

IMG_4928
We doen een soort champagne-ontbijt, maar dan met een glaasje Sauvignon Blanc! Dat mag, want het is vakantie!

IMG_4935
En in het vliegtuig! Alles gaat nog steeds voorspoedig. Lekker hoor!

IMG_4937
Altijd boeiend. NOT. Ik heb het hele vliegtuig-riedeltje nu al tientallen keren gehoord en als er iets erg gebeurd met het vliegtuig schiet ik alsnog in de paniek en weet ik niet wat ik moet doen. Rustig blijven waarschijnlijk.

IMG_4938
De geijkte vliegtuig-foto!

IMG_4939
En van het vliegtuig eigenlijk heel smooth in de bus richting Victoria Station.

IMG_4941
We zijn ook heel cultureel geweest dit weekend! Kijk! De London Eye! Pikken we gewoon even mee.

IMG_4943
Kerkje. Check.

IMG_4949
Op Victoria Station droppen we onze koffers in een bagage-depot en we gaan meteen op weg naar… de Lush! Al is dit niet de goede Lush, maar een klein Lush-je op Victoria Station. Ook leuk, maar we gaan voor het echte werk; de flagship store op Oxford Street.

IMG_4950
Eerst even een overheerlijke perencider! Echt… wat is cider toch lekker! Maar 4% alcohol en lekker refreshing en ZALIG! ZALIG!

IMG_4951
En je spoelt er ook zo heerlijk zo’n superlekker tapas-kaas-vlees-brood-plankje mee weg! Dit plankje was echt het perfecte begin van deze dag in Londen. De bediening was ook superlief trouwens. Ik ben een sucker voor personeel dat je aanspreekt met ‘love’ en ‘sweetheart’…

IMG_4953
En jaaaaaaaaaaaaa, daar zijn we dan!!!! In de allergrootste Lush ter wereld! Geen idee hoe groot precies, maar het zijn 3 verdiepingen vol met ALLES! Met dus allemaal exclusieve producten! Het is geweldig, echt geweldig! En het personeel is superlief (ja, logisch, want die willen je van alles verkopen) (maar ze hebben overal verstand van en overladen je met complimentjes) (ja, ook daar ben ik een sucker voor). Ze laten je alles zien en voelen en ruiken (al ruik je na een half uurtje dus helemaal niks meer).

IMG_4954
Je weet gewoon niet waar je moet beginnen.

IMG_4955
Alles is prachtig neergezet, met de verse ingrediënten ernaast en WOW, gewoon WOW!

IMG_4956
Ja, het is alleen moeilijk kiezen, want we willen alles!

IMG_4959
Even uitrusten van alles! Stayin Alive! Stayin Alive!

IMG_4960
M’n mandje begint aardig vol te raken!

IMG_4962
Ik kwam eigenlijk vooral voor de parfum-afdeling, al heb ik zo ongeveer bijna alle geurtjes al (in kleine verpakking dan). Maar… zucht, zwijmel…

IMG_4963
Iets waar we geen rekening mee hebben gehouden is het feit dat het vandaag Gay Pride is! Regenbogen EVERYWHERE! Dat is natuurlijk heel erg leuk en fijn en iedere gay z’n parade natuurlijk, maar hierdoor konden we onze next stop, de Irregular Choice winkel (waar ik graag schoenen wil kopen), met geen mogelijkheid vinden of bereiken. En het was zelfs zo druk dat we een tijdje stil hebben gestaan in de menigte en dat voelde ergens toch een beetje eng. Tussen duizenden homo’s en dan op een straat waar alle grote Amerikaanse ketens te vinden zijn. Ik baal ervan dat de aanslagen van de afgelopen maanden toch iets met me hebben gedaan qua angstgevoel. Gelukkig is het dit weekend allemaal goed gegaan.

IMG_4965
Even een cider in Soho en daar is het uiteraard ook afgeladen druk met mensen die naar de Gay Pride kwamen kijken (of meeliepen).

IMG_4966
De Plum Rain was alleen vandaag verkrijgbaar bij de Lush Oxford Street (volgens de Lush-meisjes). Helemaal super-exclusief dus! Hij ruikt ook ZALIG!!!!

IMG_4973
Maar ik ben het meest gelukkig met deze literfles Lord of Misrule. Dit is echt mijn lievelingsgeur tot nu toe en van de gedachte dat ik me er het komende ehm, halfjaar, elke dag mee kan douchen maakt me heel blij!

IMG_4974
En dan nu! Onze koffers weer ophalen bij het bagage-depot en dan met de trein richting ons hotel. Het gaat allemaal heel voorspoedig. Echt! Leuke poezenposter in de metro! MEOW!

IMG_4977
Ik heb zalig de hele dag op m’n slippertjes gelopen. Vriendinnetje K. dacht makkelijke schoenen aangetrokken te hebben, maar heeft een grote blaar. Heel zielig! Snel een pleister vragen bij het hotel.

IMG_4978
Op de hotelkamer even wat foto’s maken om te laten zien aan het thuisfront, Instagram en Facebook. Meteen ook even wat snackies erin.

IMG_4979
Pootjes omhoog en heel even relaxen. Want van dat slenteren en dralen en sleuren met die koffers ben ik toch wel wat moe. En om 4:00 opgestaan! OMG!

IMG_4981
Dit heb ik allemaal mee moeten slepen!!! Maar met liefde hoor, met heel veel liefde. Het is overigens niet allemaal voor mij en eh, ik heb de helft gekregen van mijn lieftallige echtgenoot, dus ehm, het valt best mee, KUCH!

IMG_4984
Oh, we zijn ook nog bij Paperchase geweest, mijn favoriete kantoor-artikelen-winkel. Dit zijn mini-potloodjes, superlief! Ze zitten in een cd-hoesje (dus ze zijn echt klein) (ze komen in de dromenvangers).

IMG_4989
Room with a view! Gelukkig een beter uitzicht als toen ik vorig jaar met dochter S. in Londen was (toen hadden we helemaal geen uitzicht).

IMG_4991
We twijfelden of we misschien even naar de tweede verdieping zouden gaan.

IMG_4997
Maar toch maar liever naar de Wagamama! Hmmmm… een grote kom ramen met allemaal lekker dingetjes erin en een bakje edamame erbij!

IMG_4998
Jaaaaaaaaa! Dit is lekkkkkkkerrrrrr! En heel gezond, dat ook nog.

IMG_4999
Note to self; weer even wat zakken edamame halen, want dit is een beter snackie dan een zak chips.

IMG_5002
Op de terugweg halen we nog wat chips en wat blikjes cider (maar ik kan nu alvast vertellen dat we de blikjes cider onaangeraakt hebben achtergelaten in het hotel) (en de chips namen we mee naar huis).

IMG_5003
Oh. Deze kochten we ook nog. Die zijn wel op.

IMG_5004
En deze ook nog. Ja, je kan wel zeggen dat ik vriendin K. en ik nogal houden van lekker eten en drinken.

IMG_5009
En toch zo slank gebleven! We gaan allebei zalig Lushen in het hotel en daarna vroeg naar bed. We hadden gedacht de hele nacht in een pub te hangen (en dat hadden onze mannen ook gedacht), maar we liggen er keurig om 22:00 in. Kapot. Moe. ZALIGE DAG!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Zo’n grote winkel met alleen zeepjes en luchtjes: de hel op aarde! ;)

  2. Maurice schreef:

    Wat een keurige dames zijn jullie. 22.00 uur naar bed :D

  3. Adinda schreef:

    Ik heb nog aan je gedacht toen ik op precies dezelfde dag in dezelfde winkel was! Leuk om je weekend Londen op de foto’s terug te zien, ik was er ook van zaterdag tot maandag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *