web analytics

5

PLOG MAANDAG 12 DECEMBER 2016


Nog even een koffie en een smoothie en dan gaat M. weer richting huis. Elkaar missen is ook leuk (behalve als iemand dood is, dan wordt het een heel ander verhaal).


Bruce is nog niet dood en hij heeft me gemist. Ik hem ook. We knuffelen even bij.


En dan ga ik met m’n vader m’n grote vriendin ophalen bij de paardenboerderij. Ze had graag nog een paar dagen willen blijven, zo aan haar kop te zien.


Even een koffie. Even een knuffel van Bruce. Even bellen met de dierenarts hoe het nou zit met de operatie van Nina. Die hadden ze op zaterdag gepland en dan wordt er niet geopereerd en ze zouden terugbellen, maar ja, dat waren ze vergeten. Toestand. Anyway, Nina wordt aanstaande woensdag geopereerd. Spannend.


Ik word aanstaande donderdag wéér getatoeëerd. Zou je dat nou wel doen? JA! Dit worden ze. En dan ook nog een diamantje op m’n ringvinger (daar waar m’n trouwring zat). ZIN IN!


Ik plog even het afgelopen weekend bij. Of even, even, even? Ik ben gewoon nog high van de afgelopen dagen, dus ik zit vooral een beetje happy te spacen achter m’n computer. En dat allemaal zonder drugs! Als dat allemaal mogelijk is, dan, dan…


Nina en Frank doen ook een beetje verliefd.


Mag ik mijzelf complimenteren met deze perfect gelukte spaghetti carbonara?! Ik eet best laat, want tussendoor nog een belletje hier, belletje daar, ik laat Nina nog even uit, nog even naar de post, dit, dat… en voor ik het weet lig ik na dit bord spaghetti gewoon naast Nina op de bank te snurken! Nou, dan zal ik het wel nodig hebben gehad! Ik ga meteen naar bed, zodat ik uiteindelijk écht bijna de klok rond slaap. HEERLIJK.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Esther schreef:

  <3 <3

 2. Knaluitjepanty schreef:

  Wat een fijnheid allemaal. Je hebt het ook dubbel en dwars verdiend so, enjoy!!!

 3. Ingrid schreef:

  Die foto van je grote vriendin…..geweldig. Wat is Nina toch een fotomodel.

 4. Kees Versluis schreef:

  Sterkte morgen met Nina.
  Ik hoop dat het goed afloopt.
  Ben toch op afstand gek geworden op Nina.

 5. Josje schreef:

  Ook ik duim morgen voor Nina en jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *