web analytics

4

PLOG VRIJDAG 2 JUNI 2017


Nou, dat was weer een kort nachtje! Middelmatig geslapen, veel wakker en om 5:00 dan ook maar echt wakker. Nina had zich nog graag een keertje om willen wentelen, maar die moet er mee uit.


UIT! Eruit!


Ik vroeg een tijdje terug om eksterveren, maar eh, universum, dit is wel heel rigoureus! Tijdens onze wandeling vind ik een dode ekster. Een pubertje nog. Maar ja. What to do? Laten liggen of… meenemen dus! Ik heb erom gevraagd en ik heb ze gekregen! Al breng ik wel eerst Nina thuis en ga daarna weer terug naar de plek waar de ekster lag met een plastic zak. Thuis pluk ik de ekster met handschoentjes en doe daarna de veren in de diepvries.


Het is weer vrijdag! Naar de LIDL met m’n ouders!


Ik krijg post van Paul, van www.metropaul.nl!!! HOE LIEF! Vanavond komt Irene eten en ik had Paul ook uitgenodigd, maar hij kon niet. Hij stuurt ons een flesje bubbels! HEERLIJK!


Ik maak het huis schoon van boven naar beneden en doe dan even een tijgerbolletje met kaas buiten. #whoneedsawerkster


Even loungen met de Happinez!


En hoe ontzettend SCHATTIG! De jonge duifjes krijgen ‘roekoeroekoe’-les van hun ouders! Het klinkt zoooooo lief en leuk! Ik zou er de hele dag naar kunnen luisteren.


Maar… ik had nog een dromenvanger af te maken! KIJK! Dit is de gaafste die ik ooit maakte! We’re Going To Ibiza! Hij is hier te koop: www.maaneschijn.nl! Ik ga nog even Google blij maken met een linkje onder het woord: Ibiza-dromenvanger! De details zijn echt AWESOME! Er hangt zoveel moois in! En hij is 42 x 130 centimeter! Lekker XXXXL dus.


Heel even loungen in de zon. Ja, ik moet m’n bril schoonmaken.


En dan is Irene van www.verwondervrouw.nl er al! Ik krijg een potje Happiness van haar! En ik heb helemaal geen foto van haar of ons gemaakt! En het was nog wel zo gezellig! De hele middag en avond gepraat en gegeten en gedronken! Over van allllllles!


Kijk! Ik had heel goed gekookt! Indiaas natuurlijk! En het was ook zalig weer!


Nien en ik sturen de Luna-fluisteraar even een foto dat we ‘m missen, maar heel moe en voldaan in bed liggen!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. C.J. schreef:

  Die schotel met Indiaas eten ziet er echt fantastisch uit zo!

 2. Irene schreef:

  Was inderdeed heel gezellig C. en whahaha… Ik heb wel een dagje nodig gehad om bij te trekken van de drankjes, het lekkere eten. De volgende keer ga ik weer uit mijn dak om voor jou iets te kokkerellen :-p

 3. Paul schreef:

  Jammer dat ik er niet bij kon zijn! Het ziet er heerlijk uit,en ik had graag weer met jullie beiden willen bijpraten.

 4. Thank you for this very good site, really a mix of good and interesting ideas. Especially continue as well. Good luck
  cordially

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *