web analytics

7

PLOG DONDERDAG 1 JUNI 2017


Oh, oh, oh, wat ben ik toch een zorgzame vrouw! De Luna-fluisteraar krijgt een bak Indiaas mee, inclusief bakjes met salades. Heel gezond hoor.


Ik ontbijt met een bak bloemkoolsoep met ook nog die Indiase bloemkool uit de oven en koriander. LEKKER!


Je kan merken dat het warm is, want de bloemen van de markt gaan sneller dood… maar deze lelies doen het nog zo mooi dat ik het bosje nog even laat staan.


YES! Weer wat Lush-kitchen-producten in the pocket. Of in the basket! Niet alleen voor mij, ook voor m’n vriendinnetje K. die net zo’n Lush-fan is als ik!


Oh, wat een leuke productfotografie! Van jezelf? Ja! M’n review lees je: VIBRATOR REVIEW #347: SOLA EGG PASSION SET.


Ja, ik heb ‘m echt!


En dankzij mijn alllllllllerliefste tante Nel en ome Hans heb ik nu ook deze glazen! Gespaard met de punten van de Emté! HOERA!!!!


M’n vader wint vaak vlees met de viswedstrijden (ja, dit klinkt heel bizar) en ik kreeg dit stuk rundvlees (echt een prachtig stuk) (van de echte slager)!


Ik tover dat stuk rundvlees om in deze Indiase rundvlees-curry met rode paprika en breng m’n ouders later op de dag een bak van dit. En een bak van kip tikki massala van gisteren. SERVICE!!!


Ik maak deze dromenvanger! Word ik blij van.


Hier word ik ook blij van; M. geniet van de Indiase gerechten die ik ‘m mee heb gegeven en stuurt me even een foto.


Dit gaat de mooiste dromenvanger die ik ooit maakte worden! Maar dan echt (ja, op de foto is hij nog niet af, maar nu wel)!


Kijk! En als je dus maar goed en genoeg kookt heb je zelf ook nog zo’n heerlijk bord vol met Indiase smaken! Lekker in m’n eentje. Buiten in de zon. Boekje erbij.


En… om 19:30 ga ik met dit heerlijke lijf naar de sportschool. SAY WHAT? Naar de sportschool. Aldaar volg ik een uur les ClubBalance en daarna nog een uur spinning. FOR FUCKING REALS! Daarna thuis nog even een liter water drinken, want natuurlijk niet meegenomen en ik eet ook nog een bak met edamame-boontjes maken, want JESUS, volgens mij wel 1000 calorieën verbrand en ik heb honger!! Nog even M. bellen en dan proberen in slaap te vallen. Lijf is kapot. Hoofd niet. “Als je maar gewoon gaat liggen, je rust ook uit als je alleen maar ligt”, zei mijn moeder vroeger altijd.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Else schreef:

  Ja lekker, zit ik hier met mijn 2 boterhammen en plakje roggebrood ;-)

 2. Esther schreef:

  Dat zei mijn moeder ook altijd :)

 3. Ingrid schreef:

  Jeetje mina….wat ben jij goed bezig. Heerlijke eet foto’s ook.

 4. Marjan schreef:

  Dat zei mijn oma ook altijd….. ik geloof er nog steeds helemaal niks van :-)

 5. gewebkijk schreef:

  het is; poep je niet dan rust je toch.
  en een nijntjebrommer, jij boft maar weer. ;p

 6. Marloes schreef:

  Ik ben benieuwd naar je raita recept.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *