web analytics

5

EEN TIJDELIJKE EXISTENTIËLE CRISIS

beginpaginatotaal

IMG_7936
Hi! Goedemorgen! Het is 6:36 en hier heb ik nog extreem veel zin in de dag!

IMG_7938
Sid Vicious wil naar binnen, naar buiten, naar binnen, naar buiten, naar binnen, hij weet het zelf ook niet meer precies.

IMG_7942
Ik ga aan het werk en stuur ondertussen wat gratis kaartjes via Greetz.nl! Dat kon dus met de speciale code op de Mona-toetjes.

IMG_7945
Kijk! 2 vuilniszakken en 1 gewone tas en een doos met kleding! Kan allemaal weg!

IMG_7947
Ik laat Nina uit en geniet van de klaprozen langs de weg.

IMG_7949
Ontbijt met erwtensoep. Best breakfast EVER!

IMG_7951
En… het is weer maandag. Ik draai 3 wassen en er moet nog meer gewassen worden, maar dat gaat niet, want ik heb niet genoeg wasrek meer. Morgen verder. Kutwas.

IMG_7955
Ja, opstaan, stinkpubertje! Je gaat straks op vakantie! Alweer? Ja, alweer!

IMG_7966
Vriendin E. gaat op vakantie en neemt mee… 2 fretten! HAHAHAHA! Okay, ze neemt ook haar man, haar 3 kinderen en onze dochter S. mee, maar met de fretten op vakantie! HAHAHAHA! Ze gaan trouwens mee omdat ze elke dag een prik moeten hebben. De fretten hebben zin in een midweekje Ponypark Slagharen!

IMG_7971
Nina geeft vriendin E. nog even een kusje.

output_XdOo3x
Nou, doei!!! Veel plezier!!! Lief zijn voor elkaar! Doeiiiiiiii!!! Ikzelf stort hierna volledig in en ga op de bank liggen huilen met een dekentje. Ik wilde nooit kinderen en nog steeds niet, maar ik zorg wel 5 dagen per week voor de kinderen van iemand anders, maar als ik later doodga dan ben ik alsnog helemaal alleen! Geen broers, geen zussen, geen kinderen!!! Helemaal alleen! En ik werk ook de hele dag alleen! Alleen! Alleen! Alleen! Ik ben het gewoon helemaal zat vandaag! HUIL! HUIL! HUIL! Ik heb een tijdelijke totalitaire existentiële crisis en waarheen, waarvoor!!!! Huilend, huilend helemaal alleen / Sta op meisje lief en droog je traantjes af / Kies een kindje uit de kring / Die met je dansen mag…

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Else schreef:

  Tijdelijk hoop ik.

 2. Kaatje schreef:

  Heb ik net zo! Wat fijn dat ik dat lees! Kan er soms heel verdrietig van worden. En helemaal nu puber bij ons in woont. Soms ben ik haar zó zat, maar ben gek met ‘r. De maatschappelijk werker zei al. Stiefmoeder zijn is heel ondankbaar. Je doet alles voor ze, ze vinden je lief maar lopen uiteindelijk naast hun eigen moeder naar het altaar. Anyway. Ik begrijp je zo goed. Jank maar lekker schatjuh!!!

 3. Patchwork schreef:

  Soooooooooooo, die klaproos klapt wel, zeg! Mooi!

 4. Patchwork schreef:

  ik wou ´t gisteren niet neertypen, want o jeee…. maar je crisis was dus duidelijk een pms-je :-) en :-(
  Maak je borst maar nat voor als je cyclus naar 60 dagen of meer gaat…… ;-D

 5. Chantal schreef:

  Ik volg je nu een tijdje en ik vraag me af waarom je geen kinderen wilt. Je klinkt als iemand die haar volledige ziel en zaligheid stopt in het verzorgen van allerhande kinderen en dieren en mensen. Een baby lijkt me daarmee vergeleken een kleinigheid :-) Ik haatte het ook altijd als mensen zich zaten te bemoeien met mijn kinderwens, maar nu ik daadwerkelijk een kleine heb moet ik zeggen dat het echt het meest fantastische is wat ik ooit heb meegemaakt. Doel in je leven, onvoorwaardelijke liefde, hysterische geluksgevoelens, etc etc etc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *