web analytics

14

CADEAU, ZALMBONBON, & EEN WIN-ACTIE

beginpaginatotaal

IMG_7984
Goedemorgen… het is weer 6:36 en ik heb middelmatig geslapen en ik ben ook alweer ongesteld geworden, waardoor ik een cyclus van 20 dagen heb en daar klopt natuurlijk niks van! Wat een ellende! Ik zal toch niet in de overgang zijn? Van dat soort gedachten kan ik de hele nacht wakker liggen. Ja, Luun, dan moet je gewoon even naar de dokter, dan weet je het zeker! Ja, ja, ja, ik weet het! Eerst koffie.

IMG_7985
En Nina uitlaten. Frank Sinatra heeft een nieuwe uitkijkpost op het dak gevonden.

IMG_7988
Pappa Piet komt even een bak soep en een bak Indiase lamscurry ophalen. Ja, dat had ik gisteren allemaal gemaakt, maar daar zijn geen foto’s van.

IMG_7999
Testman J.T. komt langs om nieuwe speeltjes op te halen om te testen. Ik heb hem nog niet eerder ontmoet en zowel m’n vader als de verkering zijn lichtelijk in de stress dat ik een vreemde man in huis laat en dat-ie dan ook nog seksspeeltjes op komt halen. Misschien ben ik naïef, maar ik zie hier helemaal geen probleem in. Ik heb J.T. al een paar keer aan de telefoon gehad en daarnaast… ik heb Nina, HAHAHA! Held Nina blaft de longen uit haar lijf, want die heeft het niet op vreemde mannen in huis, maar J.T. blijkt een prima kerel. Ik geef ‘m een batch met speeltjes mee zodat hij weer wat te doen heeft de komende weken.


Ik neem een filmpje op! Soms zou ik willen dat ik een beautyblogger was en dat ik allemaal nakellakjes, make-up en parfum toegestuurd kreeg om te testen. Ik moet het dus doen met dildo’s en vibrators. Ach ja, ieder z’n ding!

IMG_8005
Ik ga even wat boodschappen doen bij de Emté (kutwinkel). Nina wacht braaf.

IMG_8009
Maar heeft dan ook een heel prettig uitzicht.

IMG_8034
Thuis krijg ik leuke post! Ik heb mezelf een stiefmoederdag cadeaubox cadeau gedaan! Ja, als je geen beautyblogger bent en geen moeder, dan moet je gewoon je eigen cadeaus regelen.

IMG_8020
Ik krijg bericht van vriendin E. dat de meiden het naar hun zin hebben in Slagharen. Dat is fijn om te horen. Alle tandjes zitten er nog in en ze gaan morgen met z’n allen zwemmen.

IMG_8022
Het is ongelooflijk, maar de verkering heeft gekookt! Zie hier; een heerlijke garnalencocktail en een zalmbonbon en een geroosterd broodje! HEERLIJK! Als je maar een keer volledig instort, dan gaan die mannen vanzelf koken. Haha! Oh nee, hij doet het met liefde en hij kan het zo goed! Zelf maak ik ook nog een grote pan gazpacho en ook daar zijn geen foto’s van, maar morgen, echt, morgen, beloof ik betere plogs én het recept van mijn gazpacho.

IMG_8035
Zo grappig! Ik krijg amper tot nooit meer reacties op m’n blogs. Zeker niet op Climaximaal.nl, maar ook hier op Maanisch.com valt het best tegen. De meeste reacties komen via Facebook of Twitter. Maar… als er wat te winnen valt, dan wordt het anders! Ik verloot een Europe Magic Wand (dat is dus de lelijkste, maar ook de beste vibrator EVER) en heb binnen no time 50 reacties. LEUK!

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Jerry schreef:

  Ik vind jou een heule goede(lief)moeder

 2. Joyce schreef:

  Dan reageer ik hier ipv op Facebook :-) Je plogdip is bijna voorbij! En wat is Nina toch een lieverd. En jij vindt jezelf geen moeder, maar ik denk dat je het dubbel en dwars bent! X

 3. Yvonne schreef:

  ja je bent ” mijn ” plogmoeder hoor!!XX

 4. Else schreef:

  Mag ik bedanken voor de EMW en dus lekker hier reageren.

 5. Ellen schreef:

  je. bent de liefste moeder van de hele wereld. Meisjesmoeder, kattenmoeder ennn hondenmoeder pfffttt das toch heel veel.

  Gaat hier echt hardstikke goed, geen ruzie, geen gekibbel. Dochter S nemen we dan ook over en ruilen dan 1 tje van de onze in. Grapjeeeee voordat ik als ontaarde moeder door.het leven moet.

  • Luna schreef:

   LIEF! En doe mij dan maar F.! Eens kijken hoe het is om voor een jongetje te zorgen! Waarschijnlijk niet mijn ding, want dan moet er gevoetbald worden, of vechtspelletjes op de Wii, dus je krijgt ‘m binnen een dag weer terug ;-)

 6. daniëlle schreef:

  Guilty! Ik lees al jaren en reageer sporadisch maar met de win was ik er ook bij haha

 7. Marjan schreef:

  Guilty too :-) Wel meelezende, sporadisch reagerende…. de laatste keer dat ik reageerde was op de aankondiging van jullie trouwdatum…. omdat dat jaren geleden ook mijn trouwdatum was…. maar wel altijd genietende van jouw plogs, Nina (of course) gewoon je rechttoe-rechtaan eerlijkheid en openheid…

  Nou ja zie je, je geeft aan dat je minder reacties krijgt en ik voel me aangesproken lol ….. en zo te zien ben ik niet de enige….

  Liefs Marjan

 8. Wendy schreef:

  Ik lees al mee vanaf het prille begin, maar reageer ook zelden tot nooit… Geniet wel erg van je plogs! Wou dat ik die discipline kon opbrengen.

 9. shirley schreef:

  Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik al jaren elke dag met veel plezier je blog/plog lees! En het helemaal geweldig vind! Ik ben blij dat het zo goed gaat met je moeder en geniet erg van je recepten en goede tips (kaasloempias van de lidl) groetjes shirley

 10. J.T. schreef:

  Jaaaaa ik sta in je plog!! Weer een item minder op mijn bucket list ;-)

 11. Moon schreef:

  Hey Luna,
  Ik lees ook nog steeds. Met veel plezier. En goesting (culunair dan ;)).
  Groetjes,
  Moon

 12. Elke schreef:

  Ik reageer eigenlijk nooit terwijl jouw blog/plog onderdeel is van mijn ochtend of avondritueel (afhankelijk van hoeveel tijd ik heb). Ik verheug me altijd op jouw stukjes :)

 13. Paul schreef:

  Qua reacties was het twee jaar geleden wel anders. Toen had je onder elk stukje er wel een stuk of twintig…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *