web analytics

2

PLOG WOENSDAG 31 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_8342
Ja joh, Bruce, zo zou ik er ook bij gaan liggen als ik jou was.

IMG_8346
Lekker makkelijk voor mij. Maar ‘m er toch niet af gooien hè? Want ik hou van ‘m.

IMG_8352
Hier hou ik dan weer niet zoveel van, het is een vinger vibrator en nou ja, zucht en steun.

IMG_8358
Luun, wat zit je haar weer goed!

IMG_8359
Lush! Oftewel: Mr. Dandy’s Hair Candy! SUPERSPUL!

IMG_8361
Ik ga even langs bij de ouders van de oppaspuber en haar de oppaspuber daarna op uit school. Ze heeft wel zin om even mee te gaan naar de Kringloop en de Albert Heijn. Bij de Kringloop treffen we dit pareltje van huisvlijt aan! “Dit zijn wattenschijfjes!!!”, zegt M. verbaasd. Maar ook met wattenschijfjes kun je dus prachtige dingen maken.

IMG_8362
Mijn man kan vooral dingen slopen door z’n lompigheid. Henk het Hert was van de trap gevallen en een oortje en z’n gewei waren kapot. Gelukkig kon ik alle stukjes nog vinden en weer aan elkaar lijmen.

IMG_8363
De eerste framboos van ’t jaar!! In eigen tuin! Heb ik toch nog iets wat gelukt is (naast de courgettes).

IMG_8366
Nina hoeft die ene framboos niet, maar wil wel graag een koekje. Spring!

IMG_8369
Gehaktballetjes in tomatensaus uit de diepvries, met aardappeltjes en snijboontjes uit de diepvries. Het einde is nu echt in zicht. M’n ouders helpen mee met het leegeten van de vriezer en ik mag niks meer maken wat erin gaat. Ook niks meer kopen wat erin gaat. MAAR DAN NU ECHT!

IMG_8373
Zo’n avond waarop je naar Tussen Kunst en Kitsch zit te kijken. Zucht.

IMG_8377
Lekker douchen met Lush en naar bed lijkt me een veel beter plan.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Joop schreef:

    Wat zit je haar toch weer goed Luun!
    Misschien moet ik Lush ook maar eens keer proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *