web analytics

6

PLOG DINSDAG 30 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_8288
De hoogste tijd om m’n voorraad met ‘dingetjes die ik mee stuur met de dromenvangers’ aan te vullen. In dit zakje zit een theekzakje, een potloodje, een briefje met uitleg, een leeg briefje en een veertje. En dat dan dichtgeplakt met plakband met ook nog eens veertjes erop. GENIAAL!

IMG_8289
Ansichtkaarten en visitekaartjes aanvullen.

IMG_8292
Deze dromenvanger geef ik weg! Echt?

IMG_8293
Yep! Nou ja, je kunt ‘m winnen als je m’n Facebook-pagina een LIKE geeft… Ik ben geen FB-spammer, dus je krijgt hoogstens 2 keer per week een mooi plaatje van een dromenvanger in je timelime… dus: www.facebook.com/maaneschijn (klik hier even op LIKE en maak mij BLIJ)!

IMG_8296
Ik krijg post van Flow. En wederom neem ik me voor om het abonnement stop te zetten. Het blijft een prachtig blad, echt, maar het voelt alsof ik elke maand hetzelfde lees.

IMG_8297
Pffffff, J. komt thuis uit z’n werk en zet de nieuwste Turtle-film op. OMG! Wat een geschreeuw en wat een drukte en AAARGH! Uit! Uit! Uit!

IMG_8298
Ik verf even een dromenvanger in het zwart. Het is een experiment.

IMG_8300
Oh, kijk eens! Een bewogen foto! Maar ja, wel iets heel lekkers (Mexicaans) en uit de diepvries.

IMG_8301
Ja, want het gaat me ECHT lukken dit keer hoor! Ik mag niks meer kopen, niks meer maken wat in de diepvries gaat! Niks! Niks!

IMG_8302
Oh, deze is mooi! J. is naar de rugby (alweer, ja, alweer) en ik maak deze dromenvanger met een prachtig gouden hart in het midden! Ik zet ‘m zo online in de shop, met de naam, je raadt het al: A Heart Of Gold!

IMG_8310
Sid zit op z’n zitzak.

IMG_8314

En de Bruce en ik liggen op de bank. Dit is m’n Hollands Next Top Model-smile. Ik heb er zin in! Dinsdagavond pulpavond.

IMG_8316
Het was weer eh, top.

IMG_8322
Hollands Next Top Dog! Strike a pose Nien!

IMG_8338
OMG! Dit is met stip, met superstip, het meest slechte, walgelijke programma dat ik ooit heb gezien! Het zijn acteurs die doen alsof ze een waargebeurd (maar gênant) verhaal vertellen en dat verhaal wordt dan geacteerd door weer andere slechte acteurs. WERKELIJK GÊNANT! AFFREUS! Volgende week kijk ik weer.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Joop schreef:

  Ik heb ook een bewogen foto gemaakt (op de bowlingbaan), maar ik noem dat een ‘actiefoto’. :-)

 2. Margreeth Kelly schreef:

  ?? ik maak hoor, kans om een dromenvanger te winnen!
  Maar ik wil óók het T-shirt wat je aan hebt. ? Waar vind ik die? To the moon and back. Het is dé spreuk tussen mijn zoon en mij. Al jaren. ??
  Groetjes, fijne dag.

  • Luna schreef:

   Hi Margreeth! Ik heb het shirtje bij de Primark gekocht… ze hadden ‘m 2 weken geleden nog… en… hij kostte maar 3 euro!! Dus misschien hebben ze ‘m nog wel? Ik kocht ‘m bij de Primark in Arnhem trouwens (ook dat wil nog wel eens verschillen)…

 3. Linda schreef:

  Precies! Dat! Was vorig jaar dolgelukkig met de Flow Weekly maar dit bestaat nu niet meer. Kreeg gisteren een enquete van Flow voor m’n kiezen met de vraag wat ik er van vind. Inderdaad; prachtig mooi blad met geweldig uitstraling maar de artikelen zijn zooooo dertien in een dozijn inmiddels. Jámmer! Dus: opzeggen en duimen dat Flow Weekly terug komt…

 4. Terrence schreef:

  Het blijft een vermakelijk fenomeen: mensen die verslaafd zijn aan slechte televisie programma’s. Ik amuseer mij dan weer met de verhalen daarover. Iedereen blij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *