web analytics

5

PLASTIC AFVAL, HAND-IN-HAND & EEN PET-SCAN

beginpaginatotaal

IMG_7423
Ik vind het checken van m’n mail ’s ochtends belangrijker dan mezelf aankleden. Het is 6:45. Dat betekent 5 keer op snooze gedrukt. De verkering heeft vrij genomen vandaag om m’n moeder naar het ziekenhuis in Nieuwegein te brengen.

IMG_7426
Ik haal de afwasmachine leeg en ik zet ‘m daarna bijna meteen weer vol. Ik maak een ontbijtje voor oppasmeisje M. en we kijken samen nog even naar ‘Breaking Amish’ voordat ik haar naar school breng.

IMG_7433
Kijk, 2 zakken met plastic afval! Wat zijn wij een keurige afvalscheiders! Trots. Dit is ons plastic afval van 1,5 week. Bizar eigenlijk, hoeveel plastic je gebruikt.

IMG_7434_1
Ontbijtje.

IMG_7439
Wat zit m’n haar goed vandaag. De verkering zegt dat dit komt omdat we goede seks hebben gehad. Nou, vooruit, misschien heeft hij gelijk.

IMG_7453
Ja, zij moet ook nog uit. Dramaqueen.

img_7454
Ik zei toch dat m’n haar goed zat!

IMG_7466_1
J. maakt een pannenkoek met appel voor me.

IMG_7471
Ik werk alleen een paar uurtjes in de ochtend en ondertussen luister ik nog maar een paar keer naar Joan Baez. MOOI!!!!

IMG_7472
“Hoeveel levels ben je nog van me vandaan, pap?”, vraag ik. “Van je vandaan?”, zegt hij, “ik ben je gisteren voorbij gegaan.” “Neeeeeeee!!!!”, roep ik verbaasd. M’n vader is nu 10 levels verder dan ik. Dit gaat niet meer goed komen.

IMG_7475
In de middag rijden we naar het Antonius-ziekenhuis in Nieuwegein. Mamma moet een PET-scan laten maken om te kijken of de chemo is aangeslagen. Spannend.

IMG_7479
De verkering en ik bezoeken ondertussen 3 kringloopwinkels: eentje in Nieuwegein, eentje in Houten en eentje in Ijsselsteijn. We vinden het kutwinkels met veel te hoge prijzen.

IMG_7487
Zo. Die onderzoeken zitten er weer op. Fijn! De uitslagen laten nog 2 weken op zich wachten. M’n ouders zijn bijna 40 jaar getrouwd, maar lopen nog steeds hand in hand. Lief hè?

IMG_7488
Bij pappa en mamma eten we bami met saté. Lekker!

IMG_7504
De komende dagen hebben we Brynnin, een Deense Dog van 7 maanden te logeren. Ook al laten we Nina en Brynnin eerst een uur lang uitrazen buiten, toch blijven ze elkaar bijzonder interessant vinden. Wat een drukte in huis. Pas aan het einde van de avond liggen ze een beetje relaxt met z’n tweetjes op de bank. Wat een energie. Zucht.

IMG_7508
We keken deze film. Best onderhoudend.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Irene schreef:

  LOL… wat een gave foto’s. En je haar zit inderdaad verdomde goed. Hoe doe je dat? ;)

 2. Esther schreef:

  Ik vind het leuk, een plog!

 3. Krista schreef:

  Hi meis,
  wat een leuke plog!
  Leuk om ons meisje er in te zien!
  Is een hele opluchting dat ze het naar haar zin heeft!
  xxx

 4. Esther schreef:

  Ik vind het ook leuk dat ploggen! Ik wil zelf eigenlijk ook wel ploggen, maar dat is dan niet zo orgineel ;-)

 5. Margreeth schreef:

  Wat zit je haar goed!
  En zo te zien hadden we tot een paar maand geleden dezelfde vaatwasser. Er was iets kapot wat vervangen kón worden, maar (8 jaar oud) advies was om niet te doen. Mocht jou hetzelfde overkomen láát repareren, dat ding. Ik erger me nog elke dag aan de nieuwe!!
  Tip van Jip ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *