web analytics

4

JOAN BAEZ, SKIP-BO & GOOGLE-SHIT

beginpaginatotaal

IMG_7324
Daar gaan we weer… 6:27… Een blik op de statistieken van www.climaximaal.nl leerde me meteen dat Google nog steeds stom doet. Kut. Minder bezoekers is minder verkopen is minder geld. Of dus geen geld.

IMG_7327
Nadat ik een kop koffie heb gehad gaan Nina en ik oppasmeisje M. wakker maken. Ik zing dan altijd heel vals: “Wordt wakker het zonnetje is al op…” Nina springt gewoon op bed.

IMG_7332
Of ze nog wat te eten krijgt.

IMG_7336
Ik maak een keurig lunchpakketje voor oppasmeisje M. om mee te nemen naar school en ik ben heel trots en maak een foto. Even later kom ik erachter dat het woensdag is, dus dat ze helemaal niet zoveel mee hoeft naar school, maar gewoon bij mij thuis luncht. Zucht.

IMG_7340
Mijn ontbijt; 2 boterhammen met kipfilet en een hardgekookt ei. Ook een glas vruchtensap. Keurig hè?

IMG_7341
Dat hele akkefietje met de grijze container, dat ging me dus niet nog een keer gebeuren. Ik rolde dat ding gewoon door ’t huis, because that’s how I roll!

IMG_7346
Om 8:00 bracht ik M. naar school en haalde daarna meteen het speciale C/D kattenvoer voor Bruce, de blaasgruiskater, bij de dierenarts. Daarna even snel nog wat boodschappen bij de Albert Heijn.

IMG_7353
Ja, die moest ook nog uit. Meteen even langs m’n ouders om een koekie te halen en wat flessen vers vruchtensap te brengen.

IMG_7357
Nina heeft een eigen kleedje bij m’n ouders. Nina laat hier even zien dat zij nergens mee zit. Morgen moet m’n moeder naar het ziekenhuis in Nieuwegein voor een aantal heel belangrijke onderzoeken. M’n moeder is best zenuwachtig. Ik ook.

IMG_7363
Eenmaal thuis ligt Nina binnen 10 seconden weer in haar hoekje in de bank. Soms wordt het allemaal eventjes teveel… (Volumia, Hou Me Vast) En bij Nina liggen is dan alles wat ik wil!!! Ik krul me heel even voor een kwartiertje tegen Nina aan. Iedereen met verdriet zou een grote, warme hond moeten hebben om tegenaan te liggen. I <3 Nina.

IMG_7373
Ik doe nog wat zakelijke telefoontjes. En ik schrijf ook nog wat. Om 12:30 haal ik oppasmeisje M. weer op uit school. We gaan nog even samen naar Secunda, de kringloopwinkel in Tiel. Ik vind daar deze elpee voor 1 euro. SCORE!

IMG_7377
Ook nog even snel langs de Action voor de hoognodige vitaminen. Voor J.! Niet voor mij! Voor J.!

IMG_7378
Thuis snijdt Joan Baez regelrecht door m’n ziel. De tranen staan nog net niet in m’n ogen, tot oppasmeisje M. zegt: “Nou, sorry hoor, die vrouw kan echt niet zingen.” En bedankt.

IMG_7379
Daarna maakt M. me ook nog in met Skip Bo. Bedankt hè?

IMG_7397
Als J. thuis is kijken we met z’n drieën naar ‘Percy Jackson: Sea of Monsters’. Ik vind de film niet echt heel spectaculair. Nina ook niet. Die ligt bovenop M.

IMG_7407
’s Avonds eten we couscous met een saus gemaakt van merquezworstjes en een salade. Schijf van 5. SCORE!

IMG_7413
We deden nog 3 potjes Skip Bo en hier lacht M., maar daarna won ik alle drie de potjes. SCORE!

IMG_7419
J. en ik zijn kapot. Moe. Gebroken. We liggen om 21:30 in bed. Nina ook.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Yvonne schreef:

  Ohh Joan baez met Jesse…

 2. Willeke schreef:

  Ook zo’n dag gisteren..blegh…vandaag gaat beter..bij jou ook?? Knuff willemijn

 3. Luna schreef:

  Ja, nou, vandaag dus naar Nieuwegein… naar het ziekenhuis… belangrijk onderzoek om te kijken of de chemo van m’n moeder is aangeslagen en of er misschien nog een chemo, of een dit of een dat… #heavy

 4. Ellen schreef:

  snap ik.dat jullie zenuwachtig zijn, ik hoop, ik duim en bid mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *