web analytics

1

LUNA RUIMT DE ROTZOOI OP

beginpaginatotaal

IMG_1441
Dit geeft zo ongeveer wel het beeld weer van de ochtend en middag. We ruimen de tuin en de woonkamer op. De echtgenoot heeft nogal een naar gevoel over het einde van het feest en dat is een understatement. Hij had liever gehad dat we die nacht naar een hotel waren gegaan. Ik kan het iets makkelijker van me af zetten, al had ik nu ook graag in een bubbelbad gelegen en in een schoon huis thuisgekomen. We krijgen gelukkig veel lieve berichtjes van mensen die het super hebben gehad en van het gedoe op het einde van het feest niets hebben meegekregen. Dus… LOSSSS… van ons af… We zijn getrouwd! We hebben 2 feesten gegeven en we leven nog! HOERA!

IMG_1443
Met m’n lichamelijke kater valt het trouwens wel mee al heb ik overal spierpijn (en hoe dat kan, geen idee!).

IMG_1446
Vriendinnetje S. is er nog en er komen nog een paar vrienden langs om even te barbecueën in de tuin, zodat we toch nog een enigszins relaxte afsluiter van dit weekend hebben.

IMG_1448
Ja, daar liggen frikadellen. Die zijn niet voor ons, maar voor het kindje van die vrienden. Want een frikadel op de BBQ, dat kan dus eigenlijk echt niet! Die hoort in de frituur, maar ik kan geen frituur meer zien!

IMG_1450
Na de BBQ halen we Nina op, die het weer prima heeft gehad op de paardenboerderij.

IMG_1451
En vriendinnetje S. blijft net zolang tot Nina er is, want zij had Nina nog nooit live gezien. Hier poseert Nina even voor de wefie met een koekje op haar neus. De echtgenoot en ik gaan vroeg naar bed, want, logisch, we zijn gesloopt. Totaal gesloopt. Laat het getrouwde leven maar beginnen! Ik ben er klaar voor!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Helemaal brak na zoveel feest, prosecco, frituur, dikke tranen van het lachen! Het is wel een Feestweek geworden! heerlijk….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *