web analytics

3

PLOG VRIJDAG 3 MAART 2017


Ja. Ik was om 5:00 wakker. Klaarwakker. En dan kun je kiezen; blijven liggen of eruit. En ja, dan kies ik er maar voor om eruit te gaan, want ik kon echt niet meer slapen.


Dus… ik ging een rondje rennen! Heerlijk begin van de dag!


En dan ben je om 6:00 gewoon weer keurig thuis en ligt de oppaspuber nog te slapen.


Douchen, aankleden, nieuwe schoenen aan.


En dan met m’n ouders naar de LIDL!


Om 9:00 sharp moest ik echter weer klaar zitten achter m’n computer, want er kwam een nieuw Lush-parfum in de Lush Kitchen en die MOEST ik natuurlijk hebben. Nou ja, moeten, moeten, willen. Heel erg willen! En aangezien er nog meer Lush-meisjes zijn die dit parfum wilden moet je er meteen bij zijn als-ie online komt om 9:00. Dus! CHECK! SCORE! Mine! Mine! Mine! Ik ben nu weer heel blij. ‘Heb je niet een keer genoeg Lush-parfum Luun?’ Nee.


“Heb jij gewoon 3 gaatjes?”, had de oppaspuber gevraagd. Jazeker heb ik die. Aan allebei de kanten. Maar ja, ook aan allebei de kanten nogal dicht gegroeid. Dus. Ik  kocht op advies van de puber oorbelletjes in oplopende formaten met een glitterding en ik prikte alle gaatjes eigenhandig door. Deed maar een klein beetje zeer. Nu ben ik weer helemaal hip.


Tijd om m’n oude jurkjes, maat 42 en 44 weg te gaan doen. Of weg, weg, weg? Ik doe ze in dozen, voor het geval dat… al wil ik helemaal niet denken aan het geval dat, want ik HOU VAN M’N LIJF! Ik hield ook van m’n lijf in maatje 44, echt hoor, maar maatje 38 huppelt gewoon een stuk lekkerder weg! Ik word in de gaten gehouden door kater Frank.


Nou, doeiiiiiiii.


Ik word geholpen door de oppaspuber die een heel goed oog heeft voor wat nog wel en niet past. En ze hangt daarna al m’n jurkjes op kleur. Echt een klusje voor haar. Gezellig hoor!


Hoe leuk is de verpakking van de HEMA-hotdogs? Heel leuk!


De puber verdient zoveel punten vandaag! Ze wil m’n haar best wel krullen als ik erom vraag!


Dit is misschien wat overdreven…


Maar na wat schudden en wat haarlak is dit het resultaat! WOW!


Ja, Nina, jij bent mijn ultieme Hot Dog hoor, maar je krijgt geen hapje.


I <3 you! De puber en ik doen dus een rondje hotdogs en daarna stuur ik haar weer keurig naar haar moeder! Nou, doeiiiiii!


Ik ga met m’n vriendinnetje I. naar de Van der Valk! Daar is namelijk een Open Dag! Een soortement van feestelijk event voor Tielenaren. Nou ja, niet alle Tielenaren. Je moest je opgeven, want vol was vol! Je kreeg een soort spaarkaart bij binnenkomst en je moest bij allerlei afdelingen een stempel gaan halen. Hier staan we in de rij voor een fotohokje.


Druk jij maar even op de knopjes I.!


Okay, onze foto’s zijn niet helemaal gelukt… Ik ken I. al 25 jaar (OMG) en vroeger gingen we altijd samen naar Utrecht met de trein en daar maakten we ook foto’s in fotohokjes (moet ik weer eens opzoeken). Dit fotohokje maakte de foto niet op het moment dat wij ‘leuk’ keken, maar net een seconde later. Niet zo charmant, maar fuck it.


Cheers babe! Ik heb de mazzel dat I. eigenlijk niet van drank houdt. Of in ieder geval niet van bier en wijn. Dus alle proeverijen gingen lekker mijn kant op!


OMG! Het is John de Wolf!!!!!!! Ja, daar helemaal achterin. Hij is ambassadeur van iets van de Van der Valk. Iets sportiefs. Hahaha! Maar ik ga mooi niet met je op zo’n fitness-fietsje hoor, doeiiiiii, ik kom hier voor de party!


Kijk, vette bejaarden-party in het sushi-restaurant! Met live muziek! Vriendin I. en ik haalden de gemiddelde leeftijd van de bezoekers van deze Open Dag dus ontzettend naar beneden. Maar ja, logisch, want wie heeft er nu vrij op een vrijdag? ZZP-ers en bejaarden!


Er was dus ook een sushi-proeverij!


Heel misschien hebben we hier 2 keer gebruik van gemaakt.


Ja, en er was dus ook een clown om de kleinkinderen van de bejaarden te voorzien van een ballon, maar die wilden wij ook. Een party is een party! Ik vroeg eigenlijk om een bloem, maar ik kreeg een dinges met een hartje. Iets uit Frozen.


En m’n vriendinnetje kreeg een lieveheersbeestje op een haarband. Die had ik eigenlijk ook wel gewild.


Never grow up.


Op de veertiende verdieping kunnen we een paar kamers bekijken. Hartstikke leuk.


Maar ik krijg vooral hele warme gevoelens van het uitzicht. Ik heb niet echt een goede foto gemaakt, maar de ramen van de kamers zijn dus heel groot. Van de grond tot het plafond. En dan met uitzicht op een stuk van Tiel! Ik zie sexy time mogelijkheden. Nu slaat het eigenlijk nergens op om een hotelkamer te huren in een hotel in Tiel terwijl je zelf op nog geen 500 meter afstand woont, maar toch, maar toch. Seks met uitzicht over je geboortestad staat nu ineens op m’n bucketlist.


En aangekomen op de zestiende verdieping!


Yep, de verdieping waar zich de Sixx bevindt, de hippe bar waar ik al vaker ben geweest. Cheers babe! Wat een supergezellige dag was dit!


Aan het einde van de tour mogen we nog aan het ‘rad van fortuin’ draaien! Ik win een taartje en I. wint een gratis cocktail! WOEHOE!


Ik ben dus helemaal rondom gelukkig en lichtelijk aangeschoten. Vindt de Luna-fluisteraar geen enkel probleem. En ik wil zelfs op de foto!


Ik heb geen zin of puf meer om te koken, dus we doen een kaasplankje. Vindt de Luna-fluisteraar ook geen enkel probleem.


Daarna op de bank. Met een hond die dat dan weer geen enkel probleem vindt.


Nina heeft geen biertje of wijntje of cocktail gehad vandaag, maar hangt wel volledige laveloos over me heen. Schatje! En wat een topdag vandaag!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Maurice schreef:

    Heel avontuur weer :D

  2. Marjan schreef:

    Wat een super toffe vrijdag die eindigt met de Luna-fluisteraar op de bank…… hoeveel toffer wil je het hebben?

  3. Ingrid schreef:

    Geloof dat het een top dag was:) Nice!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *