web analytics

1

PLOG ZATERDAG 4 MAART 2017


Oh, wat een heerlijkheid… om 7:00 wakker worden op zaterdag en dan nog gewoon lekker kunnen blijven liggen tot 10:00! Luxe! Daarna even samen Nina uitlaten en ontbijten.


Bruce met z’n ongoing ‘I’m-gonna-make-you-love-me-project’.


De Luna-fluisteraar is bereid met me naar het tuincentrum te gaan voor wat groen! Ik heb de lente in m’n bol! Zaadjes planten en even wat narcisjes, krokusjes en witte druifjes kopen (meteen voor m’n moeder, want zo ben ik). Ze hadden nog niet echt veel moestuinplantjes bij het tuincentrum, maar wel een aantal kruiden en vooral; bakjes!


En een konijn.


En 2 cavia’s.


Ik word altijd erg gelukkig van het tuincentrum! Kek jasje overigens, of niet? Was 1 euro bij de Ij-hallen! Ik hou ervan.


Ik word daarna zomaar luxe mee uit lunchen genomen!


Wat een cadeautje op een bord dit! Iets met allerlei soorten vis.


Moet ik als plogger toch even een foto van maken!


Had ook op kunnen staan; ‘We are not old, we are verliefde veertigers’. Ik sta hier overigens in de Kwantum.


Ben op zoek naar een tafeltje om al m’n moestuinplantjes straks op te zetten (binnen, voor het kiemen), maar die halen we uiteindelijk bij de Praxis (2 schragen en een plank).


Ik ben heel gelukkig nu! LENTE! GODDOMME HET WORDT EINDELIJK LENTE! Zon! Zon! Zon! Deze enorme deprimerende en zware winter is bijna voorbij. Echt, ik durf met zekerheid te zeggen dat dit de meest zware en moeilijk winter in mijn leven was. Ook weer overleefd. Tijd voor m’n moestuin.


Nina had ook een moeilijke winter met d’r kankergezwel natuurlijk (en ik daardoor ook), maar alles is echt heel erg goed genezen. De wond is keurig geheeld en ik heb nergens meer een bultje of gekkigheid gevoeld. Fijn! Ze ligt hier overigens bij m’n ouders op een kleedje.


Wat gaan we doen dan Nien?


We gaan kip eten! Met friet! Uit de Actifry!


’s Avonds ga ik nog even achter m’n laptop, want ik heb een hoop werk te doen (in te halen) (ik loop wat achter) (maar ik heb wel een topweek gehad vorige week). Frank ligt onder de paasboom. Vindt-ie lekker.


Ook lekker vindt-ie het om bovenop de computer van de Luna-fluisteraar te gaan liggen. Bruce kon z’n ongoing ‘I’m-gonna-make-you-love-me-project’ namelijk niet meer in z’n eentje bolwerken.


Er zijn nu 3 katers bezig om een kattenman van M. te maken. Gaat de goede kant op.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Hahaha de poezenbrigade valt aan….. ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *