web analytics

4

PLOG ZONDAG 5 MAART 2017


OMG! Wat heb je nu gedaan zo op de zondagochtend om 7:00???


Rennen!!!!! Echt hoor! Ik heb een dikke vette 100.000 punten verdiend! Sowieso natuurlijk, maar ik ben nog steeds erg trots dat ik blijf rennen, als is het niet helemaal volgens schema (ik ga niet om de dag), maar ik doe tussendoor wel bepaalde oefeningen (opdrukken, squats). Maar 5-2, 7-2, 7-2, 5-2 rennen, WOW! En nog steeds rond de 69 kilo. Goed bezig!


Dan heb ik wel een lekker ontbijtje verdiend!


Nou, meneer de Luna-fluisteraar, vertel! Ik moet dus 2500 van dit soort kaartjes snijden en ik doe er een paar honderd per dag, anders word ik gek. ‘Live to fuck another day’, zegt de Luna-fluisteraar. Neeeeeeeeeeeeeeeeeee. Neeeee!!! Gelukkig was het een grapje. Live to love another day.


Live to love Nina!

OMG! Check. This. Out!!!!! Nina in slooooooomooooooo!!!

Een bericht gedeeld door Electric Luna (@electricluna) op


En dan verder aan het werk! Schrijven over dit soort dingen.


Geheel per ongeluk tussendoor lachen om Ryanne van Dorst!


Bruce, Bruce, Bruce!!!!!! Leef je nog????? Het antwoord is; ja. Hij had behoefte aan warmte.


Ik bouw een heerlijke bloemkool-kip-curry.


Ondertussen doet de Luna-fluisteraar even een Nina-fluisteraar.


Dit is de tafel.


En dit is m’n bord. Met een Instagram-filter was het NOG beter geweest.


Na het eten ga ik wat zaadjes planten.


NICE!


SOOOOOO VERY NICE! Ik word hier gewoon echt heel blij van!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  De blijheid spat eraf… het is je gegund lieverd!

 2. Ingrid schreef:

  Alles leuk. Alles zo ontspannen en zondags…… behalve het rennen. Nina in the slomo. Wat is het toch een knappe hond.

 3. Liz schreef:

  I LOOOOOOOVE NINA!

 1. 13 maart 2017

  […] navolging van Luna heb ik ook zaadjes geplant voor een moestuintje. En nu zijn ze ontkiemd! […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *