web analytics

4

TLC, GYOZA & EEN GOEDE TUINMAN

beginpaginatotaal

IMG_0256
OMG! Eerst de was aanzetten voordat ik een ochtendselfie maak? Yep!

IMG_0257
En al aangekleed voor 7:00? Yep!

output_n0F4Po
Nina tijgert over de overloop voordat we samen M. gaan wakker maken.

IMG_0270
Ik kook 2 eitjes voor mezelf en 1 voor oppasmeisje M.

IMG_0272
Ik smeer boterhammen voor mij en voor haar.

IMG_0273
M. heeft gisteren van mij dit tijdschrift gekregen, want er zat een kortingskaart van 10 euro bij voor een sieraden-website, maar toen ik ‘m haar liet zien zei ze dat haar moeder die ook al voor haar had gekocht… maar! Bij mijn magazine zaten per ongeluk 2 kortingskaarten, dus totaal 20 euro korting. Ja, dat is een score!

IMG_0277
Dit is een beetje het ochtendritueel van M. en mij; bruidsprogramma’s kijken op TLC.

IMG_0279
Maar tegen welke dress zegt ze YES?

IMG_0283
Kijk eens, de schuur is enigszins opgeruimd!!!

IMG_0284
Mijn moeder zei bijna 40 jaar geleden (13 juni 1974 om precies te zijn) YES tegen deze dress! En dan zegt ze wat van mijn jurk, maar die van haar was ook best gedurfd voor die tijd!

IMG_0285
Ik wilde dus een stukje van haar jurk in mijn jurk naaien, maar haar jurk is zo ontzettend blauw, er is nergens een wit stukje te vinden… nog geen kantje of bandje… en ik trouw toch echt in het wit!

IMG_0287
Ik krijg post… dit is mijn bruidslingerie, waarover later meer…

IMG_0288
Ik knal de hele ochtend zo ontzettend hard! Ik schrijf, werk, naai en dat alles in een typische ADHD-flow… heel fijn!

IMG_0289
Nog meer post? Yep, dit zijn de bruids-corsages, all the way from China, haha!

IMG_0291
Voor het eerst sinds jaaaaaaaaaaaaaaaren is mijn inbox leeg! Hier ben ik echt, maar dan ook echt, heel trots op!

IMG_0292
Geen aangeklede hond, maar een natte hond.

IMG_0293
Ik regen zelf ook helemaal nat als ik oppasmeisje M. weer uit school haal.

IMG_0303
Maar… hoe nat ook… M. en ik lusten wel een Tornado Patat!

IMG_0306
We fietsen daarna even naar de tattoo-shop van Tiel om een afspraak te maken voor m’n nieuwe tatoeage… niks groots, maar ik wil ’t wel! Heb een date voor aanstaande dinsdag!

IMG_0312
M. ‘moet’ koken en doet heeeeeeel moeilijk en oooh, aaah, ik snap het niet, ik snap het niet!!!

IMG_0315
Maar ze snapt het allemaal prima, want kijk hier; zelfgemaakte gyoza’s! En ik heb haar niet geholpen, behalve aangestuurd en een schop onder haar kont gegeven. Heel zachtjes uiteraard.

IMG_0317
Oh, wat een leuk bordje! En wat een leuke eetstokjes van Hello Kitty!! Die kreeg ik vorige week van vriendinnetje K. en ik vind ze geweldig!

IMG_0318
Met de gestoomde gyoza’s erop is alles nog mooier!

IMG_0326
De tuinman komt weer.

IMG_0330
En daar ben ik eigenlijk niet zo blij mee, of eigenlijk wel, ik weet het niet! Hij vertelt me dat ik het helemaal verkeerd doe met m’n moestuin en hij geeft me allerlei tips en trucs en hij rukt heel veel plantjes uit de bakken, want doordat ik teveel zaadjes heb geplant gaat het dus niet lukken. Teveel is teveel! De verkering lacht me van een afstandje uit, want ‘told you so‘. Ik zeg tegen de verkering dat hij z’n bek moet houden en dat als hij zo doorgaat dat ik dan over 2 weken met de tuinman trouw, want dat je, als er oorlog uitbreekt, misschien wel beter met een man kan zijn die verstand heeft van kolen, zaden, courgettes en dat soort dingen. Nou ja, het was gewoon heel heftig allemaal!!! M’n moestuin is dus met de helft gereduceerd en m’n radijsjes zijn uit de grond gerukt, want dat ging nooit wat worden, want die waren doorgeschoten en hoe kon ik nou 20 rode kolen op 30 vierkante centimeter planten, hahaha! En die courgettes, en die doperwten en die bietjes!! Hahaha! Het was verschrikkelijk! Voor straf heb ik in hun koffie gespuugd.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  20 rode kolen op 30 vierkante centimeter zou niet passen? En dat zeggen mannen die van 10 cm minstens een halve meter maken? ….
  Je hebt ze nog mild aangepakt met alleen maar in hun koffie spugen ;-)

  Fijn weekend!!

 2. Ellen schreef:

  haha maak je niet druk joh,stomme tuinman, stomme verkering, yeayyy jij.

  en dat tijdschrift had ze al klopt,.toevallig.

 3. Annelies schreef:

  Heel erg leuk wat je aanhad vandaag die zwart met wit outfit met vestje. Staat je goed! Maar die rose crocs zag ik op n vorige plog AAAAAAAAAAAAAAAARHG das echt errug! Ik zeg in de kliko ermee!

 4. Veronique schreef:

  Ha, ha, die moestuin, ben dus niet de enige die er het maximale uit wil halen (lees in…. veel zaadjes, zonde om niet te gebruiken….) met maar een minimale moestuin oppervlakte. Giga veel rucola, was niet tegenop te eten, nu gezellig aan het door schieten. Ach, denk maar zo, al doende leert men.

  Gezellige dagen toegewenst, Gr. Veronique.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *