web analytics

6

MB’S, PAGEVIEWS & LOOMBANDJES

beginpaginatotaal

IMG_0219
Hiiiii Bruce! Goedemorgen! Ja, lees jij maar even de FLOW. Wegens een administratief foutje (van onze kant) hebben wij al 2 jaar 2 abonnementen op de FLOW. Geen enkel probleem, want dan heb ik regelmatig een cadeautje voor m’n moeder.

IMG_0229
Ik had ‘m al getest, de Couples Vibrator en ik ben er niet over te spreken en daar baal ik dan enorm van, want het is een Nederlandse man die ‘m heeft ontwikkeld en eigen volk eerst, dat soort dingen, maar ik vind ’t echt geen prettig speeltje. Mijn review staat: HIER.

IMG_0231
Dochter S. kreeg voor haar verjaardag ook nog een verlenging van haar telefoonabonnement, inclusief een databundel van 500 MB per maand (die had ze dus eerst niet). Maar tijdens de high tea viel haar iPhone kapot. Ja, heel zielig, maar eigen lompigheid en dan moet je er maar zuiniger op zijn (zou mijn moeder zeggen, oh, wacht, ik zei het ook). Nu hadden we toevallig nog een oude iPhone in huis, maar daarvan is de Wi-Fi kapot, dus toen kwam de databundel ineens heel erg van pas. Alleen is ze in 4 dagen al bijna op de helft van haar MB’s. Ik breng haar hiervan op de hoogte en ik ben hierin ook iets strenger dan haar sugar daddy, want een smartphone is een hartstikke duur apparaat en daar moet je zuinig en verantwoordelijk mee omgaan. Ja, ik ga op m’n moeder lijken, I know.

IMG_0232
Het wordt tijd (denk ik) om advertentieruimte te gaan verkopen op www.climaximaal.nl, alleen weet ik totaal niet hoe, hoe duur en hoe nu verder. Ik ga me maar eens inlezen in dit soort materie, want ik krijg regelmatig mailtjes van seksshops die willen adverteren, maar ik zeg dan dus altijd dat ik daar (nog) niet aan doe. Wil ik dit wel? Wat levert het op? Hoeveel kan ik vragen per 1000 pageviews? Ik wil me eigenlijk niet met dit soort dingen bezighouden en gewoon lekker schrijven. Ik ben een contentbouwer, geen marketingvrouw. Nou ja, tijd om volwassen te worden. Of zoiets.

IMG_0234
Ik breng de helft van de vissenschilderijen van m’n give away van vorige week weg (ik kreeg niet alles mee op de fiets). Daarna haal ik oppasmeisje M. uit school en we doen samen even boodschappen.

IMG_0235
M. had een cadeautje voor me gekocht omdat we vorige week een beetje ruzie hadden. We hadden het allang uitgepraat en ze hoeft zeker geen cadeautjes te kopen, want af en toe ruzie hoort erbij. Maar ik vind het wel een heel lief cadeautje! Handzeep! En ze was er speciaal voor naar de Etos geweest. LIEF!

IMG_0237
M. krijgt 2 bapao’s en ik eet een boterham met zelfgemaakte makreelmousse, rode ui en rucola. Hmmmm…

IMG_0239
M. maakt haar huiswerk voor Engels.

IMG_0241
Na het huiswerk gaan we verder met het Loom Bandjes-project. Het lukt niet. De meest simpele lukt wel, maar de tutorials op internet zijn allemaal voor ‘rechte’ Loomdingen en wij hebben een krom Loomding en nou ja, ik kan er niet meer tegen en we springen op de fiets om een recht Loomding te gaan halen.

IMG_0242
Bij de Bart Smit dus.

IMG_0243
Nu lukt het allemaal wél! Oppasmeisje M. en ik zitten helemaal in de Loom-sferen en Nina krijgt een echte reggae-halsband.

IMG_0244
Die hond staat ook alles.

IMG_0246
M. en ik lopen nog even naar de supermarkt en laten meteen Nina uit. Ik blijf een zwak houden voor wacht-honden.

IMG_0250
We eten pasta (uit de diepvries, keurig)!

IMG_0251
En nemen nog even een kopje thee. We kijken Utopia en ergeren ons aan Billy, wat een jankwijf!!!! Dan gaat M. naar bed, de verkering naar de schietclub en ik ga nog even achter m’n pc om wat te werken. Ik zit in een heerlijke schrijfflow! Prima knaldag vandaag!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ook wel sneu ergens die kapotgevallen Iphone….. maar ja, jij zegt hetzelfde als mijn moeder tegen mij gezegd zou hebben… en ik tegen mijn 2 zoons zou zeggen…… jammerdebammer,… maar heel heel diep in mijn moederhart vind ik het sneu… maar als ik meteen die telefoon voor ze zou gaan vervangen leren ze er nog niks van… zucht….
  en dus doe ik ook niks aan de stukgevallen samsung van mijn zoon….. jammerdebammer enzo…. maar sneu voelt het wel….

  • Luna schreef:

   Ja, het is ook wel sneu, want hun telefoon is hun alles, maar ja, jeetje… zelfs een tweedehands iPhone is hartstikke duur… en pappa en Luna moeten ook nog trouwen! En ze heeft nu in ieder geval een telefoon die het doet (alleen dus zonder Wi-Fi), dus ze kan bellen en gebeld worden… Maar ik vind ook; leer er eerst maar eens keurig mee omgaan… Ook nog zoeentje van m’n moeder: “Het is geen speelgoed!” :-)

 2. shirley schreef:

  Jaaaaa! Het vissen schilderijtje in binnen en wat is ie leuk! Hartstikke bedankt en ik ga op zoek naar een mooie kaart!

 3. Linda schreef:

  Hier ook een puber met een kapotte samsung. Vorig jaar voor zijn bday gehad en 9!!!! Dagen laten al aan diggelen. Scherm laten vervangen voor 200 euries (hij is ons nu nog aan t af betalen) en 2 weken later. … weer stuk. Dat is hii nu nog. Door de scheuren heen ziet hij het blijkbaar prima. Eerste keer vond ik het sneu. Tweede keer was ik er letterlijk ziek van…. en woest! Maarja….

 4. Elke schreef:

  Wat is dat voor een leuk vogeltje naast die handzeep?

 5. Joyce schreef:

  Oeeeeh kan niet wachten op mn vogeltjeschilderij… :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *