web analytics

2

PA EN MA HOND & EEN GE-DYE-DIPTE HOND

beginpaginatotaal

IMG_0137
Goedemorgen! Het is 7:00 en m’n haar zit goed. Alleen merk ik dat m’n gezicht en nek steeds langer de tijd nodig hebben om recht te trekken. Er beginnen zich allemaal permanente, kleine vouwen te vertonen op m’n hals. Yep, de aftakeling is in volle gang.

IMG_0136
Wat moet je? Erin of eruit?

IMG_0145
Nina moet eruit in ieder geval. Ondertussen word ik meerdere keren gebeld door een leraar van dochter S., maar waarom hij mij belt snap ik niet zo goed. De verkering heeft voor dochter S. vrij gevraagd, zodat ze ook bij ons huwelijk kan zijn (logisch), maar de school doet nogal moeilijk. Ze mag wel vrij, maar dan moeten het wel 2 aaneengesloten dagen zijn en niet 2 losse en het is een heel gedoe. We krijgen ook geen rechtstreeks nummer van de leraar, dus ik heb hier m’n opschrijfboekje in m’n hand, maar daar heb ik dus niks aan.

IMG_0147
Gedoe! En pluizig haar.

IMG_0149
En ook nog een dode mol. Nee, dit is geen prettig plaatje, maar ja, ook wel weer fascinerend. Op een heel morbide manier.

IMG_0151
Ik ga even naar de kringloopwinkel om wat nieuwe vrienden te halen.

IMG_0153
En dan maar weer uit met Nina. Kijk eens wie daar is in de verte!!!

IMG_0156
Het is Roghan! Een normaal gesproken prachtige, fluffy, witte herder en de verkering van Nina.

IMG_0160
Maar Roghan heeft zichzelf hier net een dye dip aangemeten door in de sloot te springen. Hahaha! Nee, daar was z’n bazinnetje niet zo blij mee.

IMG_0163
Ik krijg de dvd met de opname van Gelderse Koppen opgestuurd. Netjes!

IMG_0164
De titel van dit boek sprak me enorm aan, dus ik heb ‘m gekocht.

IMG_0165
Nina, moet je alweer in de bench?

IMG_0167
Yep, want er komt een tuinman om onze voor- en achtertuin helemaal te snoeien en omploegen en Nina heeft het niet zo op de tuinman.

IMG_0173
HOE GAAF IS DIT! Ik krijg een foto doorgestuurd van het oude baasje van Nina. Dit zijn dus de ouders van Nina!!! Die bruine, met die scheve bek, dat is haar moeder en die witte dus haar vader. Ja, ze lijkt op haar moeder!

IMG_0185
Er wordt echt flink gesnoeid!

IMG_0198
Nina is inmiddels dikke vrienden met de tuinman en helpt mee met takken slepen.

output_TEebE3
En ze krijgt ook nog een koekje van m’n vader. Tot het donker wordt blijven de tuinman en de verkering bezig. Morgen weer verder!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Wat gaaf! De papa en mama van Nina…. leuk!
    Wat een kolder zeg van die leraar…. als je ouders/ouder gaat trouwen mag je gewoon vrij van school… ik vind het altijd een machtsvertoon van niks hoe die leerkrachten/directeuren dan bezig zijn…. ze mogen 10 dagen per schooljaar ‘vrij geven’ mogen ze gewoon zelf beslissen, hoeft geen schoolinspectie aan te pas te komen…. zucht… succes ermee!

  2. Esther schreef:

    Heerlijke boektitel ! en Sue Townsend is een erg goeie schrijfster…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *