web analytics

3

ROOS, BRAAM & TROUWJURKEN-PANIEK

beginpaginatotaal

IMG_0118
Geen ochtendselfie en ook Nina heeft er niet zo’n zin in vandaag. Ze mist de pubermeisjes. Ik stiekem ook wel. En het is zooooo stil in mij / Ik heb nergens woorden voor / Zoooooo stil in mij / En de wereld draait maar door!!!

IMG_0119
Nou ja, toch maar even uit. Wat moet dat moet.

IMG_0122
De bramen krijgen alweer bloemetjes.

IMG_0125
En de roos in onze tuin komt goed op! Ik had bijna de kop van de verkering eraf gebeten omdat hij de roos zo ontzettend kort had gesnoeid vorig jaar, maar gelukkig doet-ie het dus nog. De roos dus. En de verkering ook.

IMG_0127
Ik ben een nieuwe eettrend begonnen. Ik heb erg veel soepjes in de diepvries en die warm ik op, maar mix het dan met een bak couscous. Heerlijk! Ik schrijf de hele ochtend.

IMG_0129
En ’s middags ga ik verder met m’n trouwjurk. Ik prik nogal diep met een naald in m’n vinger en ineens zit er een grote bloedvlek op de jurk! AAAAARGH! Dit wordt dus echt een bloed-zweet-tranen-jurk!!! Voordat ik Google, twitter of m’n moeder bel probeer ik de vlek al te verwijderen met warm water. Dit is dus volgens Google, Twitter en m’n moeder niet de bedoeling. Het had met koud water gemoeten. Of melk. Of spuug. AAAAARGH! Nou ja, gelukkig heb ik genoeg pimp-kwaliteiten om de vlek weg te werken.

IMG_0131
Ik stuur de verkering een foto van hoe de jurk wordt. Het gaat dus om de onderkant van de jurk, maar die mag hij wél zien en de rest van de wereld nog niet. Of bracht het ongeluk dat je aanstaande man de jurk al ziet? Fuck it.

IMG_0134
Niet echt een heel inspirerende maaltijd. Entrecote met gebakken aardappeltjes en een salade. We moeten even wat restjes van het weekend opmaken. Niks mis mee. We kijken de nieuwste Game of Thrones en nog wat meer stomme televisie. Vroeg naar bed!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Dat zeggen ‘ze’ ja, van die jurken… mijn ex had mijn jurk niet gezien voor de bruiloft en hij is nu mijn ex…. mijn vader heeft de trouwjurk van mijn moeder wel gezien voor de bruiloft en zij zijn al 46 jaar getrouwd nu…. dus ik denk dat het wel meevalt met dat ‘ongeluk’ ;)

  aarrrgg bloed in je trouwjurk…… knap hoor dat jij dan dat gewoon kan pimpen… ik zou gillend gek zijn geworden..

 2. Bite Me schreef:

  Vorig jaar van mijn vriendinnetje geleerd toen ik een muurschildering stond te maken bij haar (natuurlijk in mijn goeie kleren want eigenwijze zo´n sukkel ben ik) en verf in mijn broek kreeg: bloed, poep en latex verf altijd met koud water! Met warm water stolt het en krijg je het er niet meer uit. Even in koud water weken en je spoelt het zo uit. Sinds ik dit weet scheelt het een hoop verpeste kleding, rompertjes en beddengoed (kleine met spontane bloedneuzen). Had ik het maar jaren eerder geweten. Ben erg benieuwd hoe je jurk gaat worden, succes met pimpen!

 3. Karen schreef:

  Zolang je je maar aan de something old, something new, something borrowed, something blue houdt. Niet something red dus ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *