web analytics

2

PLOG WOENSDAG 13 JULI 2016

beginpaginatotaal

IMG_5857
Goedemorgen Bruce! Goed interview met Emma Brunt in de Volkskrant hè? Lijkt me een leuke vrouw.

IMG_5858
Margriet Oostveen heeft een vrouw uit Wamel geïnterviewd die met pensioen gaat. Ze schrijft over een ’tinfabriek in Daalderop’, maar het is ’tinfabriek Daalderop in Tiel’. Wamel ligt aan de overkant van Tiel. Even oversteken met het pontje en je bent er (bijna).

IMG_5861
Bruce heeft ’t wel weer gehad met de krant.

IMG_5900
Goed, dan ga ik nog even knallen blog-technisch gezien. Ik plan alvast een aantal blogs in, want de oppaspuber komt.

IMG_5912
En we besluiten dat zij vanavond dit gaat koken! Nu al zin in.

IMG_5913
De post komt langs met geschenken!

IMG_5914
En dan gaan we aan de klus ‘verbouw de kamer van de oppaspuber’ beginnen. Daarnaast ruim ik ook het oude beddengoed maar eens op. De oppaspuber heeft 4 dekbedovertrekken, net als dochter S.! Wij hebben er zelf wel 7 (!). Weg ermee!

IMG_5915
En dit gaat ook allemaal weg. Ook die PloesiePoesies? Ja, ook die PloesiePoesies. Das war einmal. Ze zitten in m’n hart. En ik heb de foto’s nog. Ik moet ergens beginnen met het opruimen van allerlei troep en dan maar meteen bij de dingen met een grote ‘emotionele waarde’. Lijkt me een prima start.

IMG_5916
We verzetten het bed en de kast van de oppaspuber en zij gooit ook een hoop weg (hoe komt dat toch allemaal daar). We zoeken haar kleren uit, hangen alvast wat lijstjes op en… doen haar nieuwe, frisse dekbed op bed. Een panda met een fruitcocktail! Heel gezellig. Goed bezig geweest!

IMG_5918
Ik krijg post! En wat voor post! Ik heb online een flesje Lord of Misrule overgekocht van iemand. Dit was mijn ISO (In Search Of) qua Lush-spullen! Echt mijn lievelingsgeur en dus niet in de winkels of online te koop. Je moet echt wachten tot dit geurtje een keer in de Lush Kitchen wordt gemaakt en dat kan dus maar 1 keer per 2 jaar zijn. Maar… ik heb ‘m nu! Hmmmm…

IMG_5923
Echt! Hmmmmm…

IMG_5925
De oppaspuber gaat aan de Tikki Massala beginnen. Uien snijden is echt haar favoriete bezigheid, maar ze moet helaas na 2 uien stoppen, want haar mascara is helemaal uitgelopen. Heeeeeeel zielig, hahahaha! Ik snij de laatste ui voor haar.

IMG_5927
Kan zij mooi verder met het raspen van de gember. Bruce wil iets.

IMG_5934
Geef!!!! Ja, hij weet dat hij zo lang mogelijk moet blijven staan, want dan krijgt hij vanzelf een paar stukjes kip van de oppaspuber.

IMG_5939
Nog meer???

IMG_5946
Bruce is bejaard, die mag dat.

IMG_5948
Kijk nou eens! Op het snijden van die ene ui na, heeft ze dit helemaal zelf gemaakt! Het was zaaaaaalig!

IMG_5949
Daarna gaat de puber douchen. Die kan ook een uur voor dit schapje staan om te kiezen, net als ik.

IMG_5951
We kijken naar Utopia (nog steeds stom) en daarna gaat M. naar bed, want morgen een drukke dag! Naar de Primark, ons vaste uitje in vakanties! J. en ik kijken nog een stukje ‘You’ve Got Mail’, maar ik stoor me aan de lange reclameblokken die ertussen zitten, dus wij gaan ook maar naar bed.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ingrid schreef:

    Wat een leuk en goed georganiseerd plankje Lush is het toch. Heb je goed voor elkaar.

  2. Maurice schreef:

    Ben weer bij ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *