web analytics

0

MOESTUINTJES VAN DE AH, OORBELLEN & SPRUITJES UIT DE OVEN

middengelukt1

IMG_4273
Goedemorgen! Het is weer maandag en ik heb er weer zin in! Heerlijk weer dagelijks rond 6:00 opstaan, koffie, krantje en dan lekker aan het werk! Nou ja, eerst even m’n plogs van de afgelopen dagen online zetten en heel even een rondje Facebook, dan pas aan het werk! Op Facebook kom ik deze foto tegen, wil Nina ook, zo’n leeuwen-sjaal.

IMG_4274
Oh nee, Nina wil uit. En heel graag en heel snel, want ze komt er speciaal voor naar de zolder toe om me te halen. Okay, okay, ik ga al!

IMG_4275
En daarna ga ik weer aan het werk! Schrijven, schrijven, schrijven en SEO-en als een malle! Uiteraard met Bruce.

IMG_4279
Om 17:00 heb ik bijna 10 uur non-stop achter m’n pc gezeten, dus ik spring even op de fiets om naar de Albert Heijn en de Action te gaan. Ik had van dochter S. deze oorbellen gekregen (in andere kleuren) en ik vind ze zo geweldig dat ik alle kleurtjes haal bij de Action… 3 paar voor 59 cent! Dankjewel Chinese kinderhandjes!

IMG_4280
Ik moest en zou naar de Albert Heijn om even zo’n bak op te halen om de mini-moestuintjes in te zetten en heb meteen ook maar wat boodschappen gedaan daar (er komen meer foto’s van m’n moestuin-bezigheden). Ja, ik ben een sucker voor dit soort acties, I know! Boodschappen bij de LIDL doen is goedkoper, maar ja, deze moestuintjes zijn zoooooo leuk! Ik word er echt blij van! LENTE!

IMG_4281
Bij de AH verkochten ze ook een basilicum op ‘stam’! Een bol-basilicum! Ik ben heel benieuwd hoe-ie verder gaat groeien.

IMG_4282
De echtgenoot kookt! Spruitjes! Zooo lekker! Met spekjes en… gesmolten geiten-brie! Wat een verwennerij en alles kon zo in 1 keer hop, in de oven. Met opgerolde worst er bovenop (gemak dient de echtgenoot).

candycrush
Ik zit al een paar dagen vast in dit kut-level. En ik wil helemaal niet Candy Crushen, maar m’n vinger wordt automatisch naar het Candy Crush-icoontje op m’n iPhone getrokken… AAARGH! En dan zo’n kerel naast je die al in level 888 (of ergens in die richting) is en zegt: “Moet ik ‘m even doen?” Nee! Zelf! Doen! Uiteraard niet gelukt.

 

Vorig jaar had ik een dag vol frustraties...

Vorig jaar had ik een dag vol frustraties…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *