web analytics

1

ZUCHTEN, HIJGEN EN ADEM IN EN ADEM UIT

middengelukt1

IMG_4242
De lente hangt in de lucht! Ik word er heel blij van! Wilde een foto van de mooie opkomende zon maken, maar die komt niet helemaal over.

IMG_4243
Nina wil graag zo snel mogelijk weer naar huis. Brokken!!!

IMG_4246
Ik ben de hele dag weer achter m’n pc te vinden. Schrijven, schrijven, schrijven en meteen weer wat oudere stukken SEO-en… ook meteen de plogs van het weekend tussendoor… GAAN! Ik word tussendoor gebeld door RTL Boulevard over seksspeeltjes. Wat zijn goede speeltjes en waarom? En ’s avonds in de uitzending kom ik erachter dat ze NIETS met mijn informatie hebben gedaan. ZUCHT! Wij van WC-eend adviseren WC-eend. Wanneer wordt er nu eens goede informatie over seksspeeltjes verstrekt in de media? Zonder er lacherig over te doen? Zucht.

IMG_4247
Deze PloesiePoesie ligt al een tijdje te wachten om opgestuurd te worden!

IMG_4248
En deze poes ligt heel lief op m’n petticoats.

IMG_4257
Ik test dit middelmatig speeltje. Zucht.

IMG_4261
Zucht. Het leven is ook niet makkelijk voor een loops hondje dat niet op de bank mag hè Nien?

IMG_4262
Ja, sorry, maar we eten dus maar weer een paar pizza’s, want weggooien is zonde. Nu ben ik eigenlijk wel klaar met de Pizzarette (voor een paar dagen dan).

IMG_4265
En… hier zit ik alweer in de bioscoop met vriendinnetje F.!

IMG_4267
Jaaaaaaaaaaaaa, eindelijk! Fifty Shades of Grey!!!! M’n review komt later vandaag (of morgen) op www.climaximaal.nl, want ik vond er wat van. Vooral een hoop gehijg.

IMG_4269
We kijken dan wel naar Mr. Grey, maar de gedachten van F. en mij gaan voornamelijk naar onze vriend J. die vandaag met spoed is opgenomen op de Intensive Care en aan de beademing ligt. Heel eng ineens. Na ons bioscoopbezoek doen we nog een drankje bij F. en ik ga daarna op m’n fietsje naar m’n eigen Mr. Grey. Vriendin F. gaat naar J. in het ziekenhuis en stuurt me ’s nachts een berichtje dat het wat beter met J. lijkt te gaan. Gelukkig maar. Adem in. Adem uit.

 

Vorig jaar ging Nina in bad!

Vorig jaar ging Nina in bad!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Else schreef:

    Als je vanaf home op het plaatje van maandag klikt land je op een plog van vorig jaar wel 16 feb geloof ik. De link in oranje doet t goed. Beterschap daar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *