web analytics

1

VOOR-DINGESEN, JURK #2 & OP DE RADIO

middengelukt1

IMG_4196
Ik ben zo van slag van mezelf dat ik weer zo vroeg wakker ben de laatste dagen dat ik vergeet om foto’s te maken. Maar! Kijk! Ik heb de lente in m’n bol! Ik ben alvast m’n doperwten, bietjes, worteltjes en radijs aan het voor-dingensen in m’n kasje.

IMG_4197
Ik vind het zooooo leuk!

IMG_4198
Ik hoop dat de doperwten dit jaar wél gaan lukken, maar moet goed komen met de hulp van vriend A.!

IMG_4199
Handige tip; voor-dingesen doe je in eierdoosjes.

IMG_4200
OH MY GOD! Vandaag is het tijd voor jurk nummer 2! Heel ingewikkeld allemaal dit. Al lijkt het ingewikkelder dan het is, want uiteindelijk bestaat de jurk maar uit 4 stukken.

IMG_4201
Die ik keurig uitknip.

IMG_4202
Het wordt een kek jurkje met New York-print met een taxi.

IMG_4205
En het was nogal een gedoe. Ik ben de eerste die toegeeft een dikke reet te hebben, of eigenlijk een nogal brede heupomvang. Zit ik niet mee. Dus m’n moeder en ik dachten met een maat 44 wel weg te komen, qua patroon. Maar… we hadden het jurkje in elkaar zitten en daar paste met gemak een puber-olifantje in! Echt, heel erg! Maar het allerergste was; ik had voor het eerst in m’n leven een rits ingezet en daar was ik heel erg blij mee!!! Hij zat zo keurig netjes en ik had ‘m er eerst ingeregen en…. en… en… toen moest-ie er weer uit. En we moesten allerlei dingen inspelden en strakker en nog strakker en coupnaadjes en hier en daar en… AAARGH!

IMG_4208
M’n vader arriveerde later in de middag en nam rustig de folders door.

IMG_4209
M’n moeder is nooit gek te krijgen.

IMG_4212
De meiden lagen de hele dag op de bank. Met smartphone.

IMG_4213
Extra gratis tip voor andere Pizzarette-fans (Gerda!!!) Volgende week kun je 2 doosjes met 6 appeltaartjes halen bij de LIDL! Deze appeltaartjes geef je een klein tikje op het koppetje (aandrukken dus) en dan passen ze gemakkelijk onder de Pizzarette! Beetje slagroom erbij. Klaar! Ideaal.

IMG_4214
De jurk is hier bijna klaar! Ik ben er uiteindelijk HEEL BLIJ MEE! Hij past perfect na alle aanpassingen! Achteraf gezien hadden we de jurk binnen 3 uur af kunnen hebben, dus ik ga er nog wel eentje maken, maar dan meteen goed qua patroon. En ik maak binnenkort nog wel even een goede foto van mezelf in de jurk (en ook nog eentje van mezelf in jurk #1)! Goed bezig met ons project, mam!

IMG_4223
De echtgenoot heeft koffiebroodjes gemaakt.

IMG_4225
Hmmmmmm! En er staat nog een batch in de oven. Goed bezig J.!

IMG_4230
Sexy slipje hoor Nien!

IMG_4234
Ze wil er zo graag bij zijn. Maar ja, de pizza’s zijn voor de mensen.

IMG_4236
Nina krijgt brokken en dan laat ik haar uit. Met d’r lichtgevende halsband. M’n ouders gaan weer op huis aan en J. brengt de pubermeisjes weer naar hun moeders.

IMG_4240
En ik bereid me voor op een klein stukje in de uitzending van PS Radio op 3FM! Een paar jaar terug zat ik daar iedere zondag in. Nu weer een keertje omdat de uitzending over seksspeeltjes ging. En ja, daar heb ik natuurlijk veel verstand van. En… ik grijp iedere kans aan om vrouwen (en mannen) op het geniale, nieuwe seksspeeltje De Womanizer te attenderen natuurlijk!

 

Vorig jaar dronk ik heel veel mojito's...

Vorig jaar dronk ik heel veel mojito’s…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ri schreef:

    Wat een wonderschone jurk weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *