web analytics

0

OORBELLEN, PIZZA’S & CADEAUS

middengelukt1

IMG_4135
De Trouw is op zaterdagochtend best te doen.

IMG_4137
Maar… belangrijker… Errrrrrrrrrrrr… is er 1 jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is Nina!!! Onze Valentijnsbaby is vandaag 3 jaar geworden! Wat een knapperd nog steeds hè? En vandaag nog sexier met een slipje aan. I <3 Nina!

IMG_4139
Hou toch op, hou toch op!!! Met al dat ‘elitaire’ gezeik over Fifty Shades of Grey… Vrouwen willen helemaal niet ‘in elkaar geronseld worden’ (lekkere kort de bocht conclusie). Vrouwen willen begeerd worden.

IMG_4142
Nina begeerd haar verjaardagsbot, formaatje XXXXL.

IMG_4153
Ik heb een kleinere versie.

IMG_4156
Ik ga bezig in de keuken met het snijden van diverse groenten voor onze Pizzarette-avond. Alweer pizza? Yep! Het verveelt ons nog niet.

IMG_4157
En ik maak zelf weer het deeg met gist, want de vorige keer had ik zo’n kant-en-klaar pak van Honig en dat is me niet zo goed bevallen.

IMG_4158
WOW! Ik krijg een hele lieve Valentijnskaart!!! <3

IMG_4159
En ook nog een ingekleurde Valentijnskaart van vriendinnetje A.! <3

IMG_4160
Klaar met snijden!

IMG_4161
Het deeg is letterlijk de pan uit gerezen.

IMG_4162
Zo lachen dit. Mijn man denkt altijd het wiel opnieuw uit te kunnen vinden. Wanneer ik even bij ‘m ga klagen dat ik geen zin meer heb om al die mini-pizza’s uit te rollen en te bakken, zegt hij dat hij ’t wel even doet. Hij denkt dat het ook wel lukt als je een plat bolletje deeg op het aanrecht neerlegt en er dan heel erg hard op slaat met een snijplank. Yep, tuurlijk, schat. Ik moet hier zo hard om lachen dat ik meteen weer hernieuwde energie heb om de volgende 50 pizzaatjes te rollen en bakken.

IMG_4164
Hmmmmm! Mijn schoonouders komen langs voor een Valentijnsdiner en wij krijgen een doos met Valentijns-chocolaatjes!

IMG_4165
En… er wordt aangebeld en dan staat er ineens een tas voor de deur. De pubermeiden waren op de fiets naar de stad geweest en hebben allemaal lieve dingen gekocht! Wie zei er dat pubers alleen maar aan zichzelf dachten???

IMG_4166
Kijk nou! Ik krijg de oorbelletjes van ze die ik ook heel graag wilde hebben.

IMG_4169
Geweldig!

IMG_4170
En chocolaatjes.

IMG_4171
En nog meer chocolaatjes. Wat hebben wij een lieve dochter! <3

IMG_4173
Nina ligt uitgeteld. Ze heeft ook van ‘opa en oma’ een bot gekregen voor haar verjaardag en haar kaken doen pijn van het kluiven.

IMG_4174
Paar rondjes klaverjassen! Altijd gezellig!

IMG_4176
Nina had al haar verkeringen ook Valentijnspost met een kusje gestuurd. Van verkering Vledder krijgt ze post terug.

IMG_4180
Met hondensnoep erbij.

IMG_4187
Pizza, pizza, ooooooooh, pizza!

IMG_4189
Lekker hoor!!!

IMG_4193
Na het eten dus de zeer goed-gelukte tiramisu, nog een rondje klaverjassen en dan met z’n allen op de bank. Deze foto laat denk ik wel zien dat we allen voornamelijk met onze smartphone in de hand zaten en met een schuin oog keken naar The Voice Kids.

 

Vorig jaar kreeg Nina OOK een groot bot en was ik OOK aan het klaverjassen! OMG! GROUNDHOG DAY!!!

Vorig jaar kreeg Nina OOK een groot bot en was ik OOK aan het klaverjassen! OMG! GROUNDHOG DAY!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *