web analytics

1

DE EERSTE DROMENVANGER GAAT DE DEUR UIT, STARBUCKS & PRIMARK

middengelukt1

ien
Ik had er vandaag weer om 6:00 uit willen gaan, maar dat is niet gelukt. Ik heb slecht geslapen wegens een snurkende man. Die snurkende man heeft prima geslapen en gaat weer een ochtendje werken. Ik maak nog even een paar laatste foto’s van deze dromenvanger voor tante Ien.

IMG_2095
Ze is jarig vandaag en ik wil ‘m vandaag persoonlijk gaan brengen, alleen weet tante Ien dat niet, dus het is hopen dat ze thuis is.

IMG_2099
Even nog wat close-ups, want die heb ik later deze week nodig als ik de website ga maken.

IMG_2105
En dan hop, met de trein richting Arnhem.

IMG_2111
Uiteraard gaat de oppaspuber ook mee, want we gaan ook winkelen in Arnhem en vooral; naar de Primark.

IMG_2115
En… gelukkig is tante Ien thuis! Hoera! Van haar krijg ik allerlei enkele oorbellen die zij weer van een marktkoopman krijgt. Super!

IMG_2116
Ze is heel erg blij met haar cadeau (die uiteraard niet aan de keukendeur komt te hangen). Het is meteen de eerste dromenvanger die ik loslaat!

IMG_2124
M. maakt even een foto van ons!

IMG_2125
En dan hop, door naar… de Primark. Hier mag oppaspuber alllllles kiezen wat ze wil, maar dan ook echt alles, maar ze is erg kieskeurig en vind heel veel dingen niet mooi, niet leuk, niet de bedoeling. Ik vind alles helemaal geweldig en zou willen dat ik haar maatje 36 had, omdat ik het dan ook allemaal aan zou kunnen. Maar… ze kiest uiteindelijk een rugzak voor school en een shirtje met emoji’s (dat is nu dus hét ding). Okay, prima!

IMG_2128
M. zorgt voor de lunch en daarna doen we nog een paar andere winkels, waar ze gelukkig nog wat shirtjes en truien vindt.

IMG_2137
Op de terugweg in de trein doen we een ijskoffie en die ijskoffie valt volledig verkeerd bij me. Hij is zaaaaaaalig, maar we hebben vandaag zo’n 10 kilometer gelopen (ik heb overal last van, M. dartelt nog rond als een jonge hinde) en dan zo’n sloot ijskoud spul in m’n lijf; niet goed.

IMG_2140
Ik word dan wél weer heel blij van m’n tas vol met ultragoedkope kraaltjes (dankjewel Chinese kinderhandjes)!

IMG_2141
Goed geshopt hoor kind!

IMG_2150
Ik lig volledig uitgeteld op de bank en kan echt niet meer op of onder of links of rechts. Pijn in m’n buik, moe in m’n benen. Ik word oud. Ik heb niet eens meer de puf om foto’s te maken van alle toffe dingen die we hebben gekocht. We kijken naar een aflevering van ‘Achter Gesloten Deuren’.

IMG_2155
Nina is heel blij dat we er weer zijn.

IMG_2156
Cadeau voor dochter S. om aan te trekken als we volgende week naar Londen gaan.

IMG_2157
Ik moet iets eten. Iets enigszins gezonds. Iets wat makkelijk naar binnen glijdt.

IMG_2108
We kijken nog maar een Harry Potter. We zijn al bij deel 4 aanbeland, maar ik lig mezelf vooral in de weg. De Rennies en de paracetamolletjes helpen niks.

IMG_2168
M. voelt zich tiptop en is vooral heel erg blij met de beker die ze bij Starbucks heeft gekregen en drinkt daar nu ook haar limonade uit (schijnt dus heel hip te zijn; Starbucks). Nina vindt alles best, zolang ze maar lekker op de bank mag liggen.

Vorig jaar was ik bezig met courgettes en vibrators...

Vorig jaar was ik bezig met courgettes en vibrators…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Jolanda schreef:

    Niet zo verwonderlijk dat je je niet goed voelt, eerst die troep van McDonald’s en dan nog zo’n lading smurrie van Starbucks……. misschien eens een detox doen en je voedingspatroon aanpassen? Je zult zien dat je je stukken fitter gaat voelen ;))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *