web analytics

5

TAPAS, CHARDONNAY & HARIBO

beginpaginatotaal

IMG_9301
Het is weekend! Fijn! Het is 7:10, dus best wel uitgeslapen. Maar… eruit! Dingen doen! Actie! Want vandaag komen Y. en F. met hun zoontje bij ons eten en ze blijven logeren! Gezellig.

IMG_9308
Ik was gisteravond al bezig geweest met het maken van wat tapasgerechtjes. Vandaag ga ik weer de hele dag in de keuken. Maar eerst een boodschappenlijstje en koffie.

IMG_9311
Sid Vicious jengelt van een afstandje of hij naar buiten mag.

IMG_9313
Bruce doopt even met z’n poot in het bakblik van de gehaktballen die is gisteren maakte. Goedgekeurd. De gehaktballen zelf had ik al in de koelkast gezet hoor.

IMG_9323
Frank Sinatra heeft veel verstand van tapas.

IMG_9330
De verkering en ik zijn allebei ADHD-ers pur sang. Het mooie hiervan is dat je, als je allebei in dezelfde flow zit, je de boodschappen voor de hele week in een uurtje in huis kunt hebben.

IMG_9339
SCORE! We zijn 1 uur verder en we hebben zonder ruzie maken alle boodschappen in huis. Nu mag de verkering mij verder niet meer lastig vallen en hij moet vooral uit de keuken blijven, want die ADHD-flow van hem, die is leuk voor tijdens het boodschappen doen, maar die moet ik er in de keuken niet bij hebben. Doei.

IMG_9336
We gaan eerst nog even langs m’n ouders om ze wat koeken te brengen die in de aanbieding waren bij de C1000. We kijken meteen naar het snowboard-springen.

IMG_9345
Deze koeken dus. Dit is m’n ontbijt. Ik doe hier wel heel keurig alsof ik een halve witte chocoladekoek en een halve pure chocoladekoek eet, maar uiteindelijk eet ik er 3.

IMG_9349
Ik sta de hele dag in de keuken en ik geniet. Dit is rijkdom. Uitzicht op m’n tuin. En allemaal verse kruiden in huis om mee te koken.

IMG_9360
Tussendoor even knuffelen met Bruce want die houdt niet zo van weekenden. Doordeweeks ligt hij altijd op schoot als ik aan het schrijven ben, maar in het weekend komt hij veel aandacht tekort, vindt hij.

IMG_9365
Ik krijg post van @puur van www.annamariaheeftgelijk.nl! Lief! Er zit een Maja-zeepje bij en dat is een geur die ik zeker 25 jaar niet heb geroken. Brings back memories. Nice!

IMG_9385
Nina houdt heel erg van de site: www.upsidedowndogs.com.

IMG_9386
Ooooh Frank! Stop! Die kussens zijn voor ons! Gelukkig zitten ze nog in het plastic. Niet dat dat me uitmaakt, want als het aan mij ligt, dan komen de katten gezellig in bed. Helaas ligt het niet aan mij maar aan de verkering. Ik hoop dat deze kussens ervoor zorgen dat ik iets minder last van m’n nek en schouders heb de komende tijd.

IMG_9387
Dit is 1 van de kamers die ik negeer. De benedenverdieping en tweede verdieping zijn opgeruimd en schoon, want ja, we krijgen bezoek natuurlijk. “Van mij mogen er wel vaker vrienden komen logeren”, aldus de verkering.

IMG_9392
Ik doe m’n 3D-glitternagellak op! Ik hou er heel erg veel van.

IMG_9395
Ik trek m’n poezenjurk aan en zet m’n tijgermuts op.

IMG_9402
YEAH!!!!!

IMG_9405
Y. en F. en zoontje W. zijn inmiddels gearriveerd en de eerste Chardonnay is ingeschonken. Nina kan het hele leven even niet meer aan met zoveel mensen en moet in haar bench met het gordijn erover. Net als een kanarie.

IMG_9407
Mag ik mijzelf complimenteren met m’n tafel vol met verschillende tapas? De warme gerechten moeten nog op die ouderwetse onderzetters komen te staan, maar toen had ik geen tijd meer om foto’s te nemen. Alles was heerlijk!!!

IMG_9411
Dochter S. houdt ervan! Haar vriendin I. houdt er ook van, maar die houdt niet van op de foto.

IMG_9412
Ook W. wil niet op de foto. Vriendin Y. wil wel op de foto, want die is 13 kilo afgevallen!!!! Skinny bitch!

IMG_9426
Gelukkig mag ze van haar dieet wel heel veel Chardonnay!

IMG_9430
Speciaal voor Y. draaien we elpees van Elvis, want Y. is gek op Elvis.

IMG_9438
We doen dit spel.

IMG_9440
Y. kijkt hier heel verbaasd naar F.; “How did you know that?” Nou, vertel F.! Hoe quizt je dat???

IMG_9441
F. wint dit spel dus. Want die quizt bijna alles. Ik word laatste, want ik quizt dus niet zo veel.

IMG_9443
Maar dat kwam omdat ik volledig gefocust was op de zak met Haribo-snoepjes die we eigenlijk voor hun zoontje W. hadden gekocht. Om een uur of 2:00 gaan we naar bed. Heerlijke zaterdag!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Paul schreef:

  Die tafel met alle hapjes ziet er heerlijk uit Luna. Zullen we nieuwe BFF’s worden? Dan kun je me uitnodigen voor het eten, en veel opruimen zodat je verkering ook weer blij is?

 2. Luna schreef:

  Dankjewel! Ja, het was ook allemaal erg lekker… ik geniet daar ook erg van, van koken (en boodschappen doen)… En wijntjes drinken… ;-)

 3. Maurice schreef:

  Al met al een prachtige dag :)

 4. liese schreef:

  haha dat bordje met het eekhoorntje op is hier nogal dubbel. Een man wou graag eekhoorn serveren in zijn restaurant en moest zijn plannen opbergen wegens doodsbedreigingen…alleen in België!

 5. Y schreef:

  Het was super duper gezellig en heerlijk en leuk en totally ab fab babe! :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *