web analytics

4

MUESLI-MEISJES, JEHOVAH’S & ALBONDIGAS

beginpaginatotaal

IMG_9212
Het is 4:30 en ik wil er verder niet teveel over zeggen, maar ik ben wakker. Ongesteld. Kramp. Zielig. Om 4:00 stond Nina te piepen naast het bed en als Nina piept, dan is er iets. Snel eruit, snel naar buiten. Mevrouw is aan de diarree, dus Nina is ook heel zielig. Ik kom daarna niet meer in slaap. Dan toch lekker niet, joh!

IMG_9218
Nee, je krijgt niks, want je bent zielig.

IMG_9219
Kijk eens; ik doe een poging om ook een muesli-meisje te worden. Niet gelukt vandaag. Gewoon brood gesmeerd voor oppasmeisje M. en een eitje gekookt. Haar daarna naar school gebracht.

IMG_9221
Snel even langs de Albert Heijn, want dan kan ik al beginnen met 1 van de tapasgerechten voor morgen; albondigas, oftewel Spaanse gehaktballetjes.

IMG_9227
Thuis word ik heftig afgeleid door ‘A Baby Story’ op TLC. Het ging over baby’s.

IMG_9231
Daarna word ik afgeleid door 2 Jehovah-getuigen-meisjes. Ik laat ze binnen en gaf ze koffie en thee. Ze geven mij de Ontwaakt met daarin tips hoe je volgens God beter met je tijd om kunt gaan. Ik kan misschien beginnen met het niet meer de deur opendoen voor Jehovah-getuigen-meisjes, want dat had me toch zeker 1,5 uur gescheeld vandaag! Nee, ze waren heel lief en het was een eerlijk en respectvol gesprek.

IMG_9235
M’n ouders komen ook nog langs op de koffie. Gezellig! Daarna stofzuig en dweil ik de benedenverdieping. Nina moet dan altijd in de bench, want anders vreet ze de stofzuiger op. Geïnspireerd door het bezoek van de Jehovah’s draai ik de elpee van Jesus Christ Superstar.

sanne
Ja! Daar is dochter S weer! Nina is weer helemaal gelukkig.

IMG_9253
De Spaanse gehaktballetjes worden heerlijk!

IMG_9255
Nee, jij krijgt nog steeds niks, helemaal niks.

IMG_9269
Dochter S. krijgt wel een paar gehaktballetjes. En een loempiaatje. En okay, ook wat kipnuggets.

IMG_9292
En een Bosche Bol. Die hadden m’n ouders vanmorgen voor ons meegenomen.

IMG_9284
We kijken naar de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen.

IMG_9280
En ik ga de rest van de avond verder met het voorbereiden van de tapas. Als ik kook ben ik gelukkig.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. MijnPlog schreef:

  Ahhhh maar nu ben ik ook een beetje verliefd geworden op je Nina!

 2. Natasja schreef:

  En meteen maar het hele Arla-assortiment opgekocht, zie ik :)

 3. Esther schreef:

  Wat een knap kind!

 4. Woordenaar schreef:

  Ja, koken maakt gelukkig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *