web analytics

4

PLOG WOENSDAG 23 JANUARI 2019


Ploggen in pyjama, daglichtlamp erbij, poezen eten, Nina medicijnen en eten, M. laat Nina uit, actie, actie, actie in de ochtend!


Ik ben druk aan het werk voor de Love Bubbles en de boekhouding en nog wat halve reviews en vraag niet hoe het kan, maar Sid wordt echt met de dag liever en gezelliger. Hij blijft gewoon liggen en vraagt verder geen aandacht.


Echt! Lief hè?


Dit was mijn lunch; bloemkool met tomaatjes en ui en couscous en ras el hanout.


Ik heb heel veel nieuwe dromenvangers gemaakt en ondertussen naar ‘Sex Education’ via Netflix gekeken. Ik moet weer even in een nieuw ritme komen, want het duurde een uur voordat ik me kon lostrekken van Facebook en allerlei berichten van mensen die ik niet ken en er niet toe doen. Doorklikkerdeklik en weer klikken en dan nog een keer doorklikken. Naar berichten die ik nu alweer ben vergeten. Zonde van de tijd! Maar… daarna heel goed bezig geweest!


Ja, vindt Nina ook! Die heeft ook nog heerlijk gespeeld in de sneeuw, waarvan geen foto’s! Boerenkool gegeten, waarvan ook geen foto’s. Rocky weet ik veel hoeveel gekeken (dit wilde M. graag), waarvan ook geen foto’s!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Vegan LGBT schreef:

  <

 2. ruimdenkend schreef:

  >

 3. Marjan schreef:

  Wat een productief dagje Chantall…. die dromenvangers…. mooie kleurencombinaties. Ik zit hier net zo verwonderd naar Sid te kijken als jij thuis geloof ik…. wel schattig eigenlijk dat hij zo lekker bij je komt liggen.

 4. Truus schreef:

  Chantall, als je meerdere katten hebt, is er altijd 1 dominant, dat was Bruce, nu gaat Sid zijn plaats veroveren, liefs Truus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *