web analytics

11

PLOG DINSDAG 22 JANUARI 2019


Ja, nou, ik heb ’s ochtends heus wel dingen gedaan, maar ik was vooral bezig met m’n bezoekje aan de radioloog. Er is een echo gemaakt en het is allemaal nog niet zo heel duidelijk wat er nou precies aan de hand is. Of eigenlijk; wat er aan de hand is, is duidelijk, maar wat er aan gaat gebeuren niet echt. Ik heb een flinke klapper gemaakt en daarbij is een spier beschadigd in m’n wang. Een eh, ‘lachspier’ zeg maar. Als zoiets gebeurt, dan kan het lichaam de boel zelf op gaan ruimen, maar bij mij gaat het heel erg traag, omdat het dus nogal een klapper was. Er zit nu ook littekenweefsel bij of tussen en of de spier permanent beschadigd is, dan viel niet goed te zien. “Dus eh, het moet eruit gesneden worden?”, vroeg ik naief. Ja, nee, dat kan niet. En mocht ik er iets aan willen doen over een paar maanden, als het niet vanzelf gaat (want het kan maanden duren) dan moet er een plastisch chirurg aan te pas komen of iets in die richting. De radioloog was niet heel erg duidelijk en ik moest m’n huisarts maar bellen voor hoe en wat nu verder, maar als ik de huisartsenpraktijk bel blijkt mijn huisarts pas donderdag weer aanwezig. Iets met een huisartsenpraktijk die onlangs helemaal is leeggelopen en waar nu allemaal nieuwe huisartsen zijn die ik nog niet ken. Ik ben hier niet heel blij mee.


Hahaha. Zo grappig als je koppen uit je eigen leven tegenkomt in een oude Linda.


Mocht het je niet opgevallen zijn; het heeft gisteren gesneeuwd. Someone’s happy!


Ze vindt het HEERLIJK!


Niks zo leuk als een blije, huppelende hond.


En dat ik daarvoor de kou en sneeuw moet trotseren, ach.


Ja, hallo, het is Goddomme ook nooit goed hè? Je trekt een serveersterspakje aan, wil meneer een schoolmeisjespakje. Zwaar leven.


Ik oefen mijn keel nog even voor de karaoke-party aanstaande vrijdag.


Dit was een pan vol met risotto met venkel, courgette en garnalen. Die is schoon op gegaan!


M’n ouders kwamen eten en we speelden daarna een potje 30 Seconds! Mijn moeder speelde met M. en ze hebben mij en m’n vader dik ingemaakt. Hoe dan!?? In de eerste plaats; hoe kunnen ze ons nou inmaken, want wij zijn hartstikke goed? Maar eigenlijk vooral; hoe kan het dat m’n moeder toch weer heel langzaam opkrabbelt na weer weken te hebben geflirt met de dood.


Het is een poes met 9 negens, net als Sid! Sid komt de laatste tijd steeds vaker even buurten in m’n kantoor en ja, als je wil solliciteren als kantoorkater dan moet je ook leuk meedoen. Heel even dat serveerstersmutjes op dus.


Ik zet m’n review nog even online: OBSESSIVE MAIDME SET – LINGERIE REVIEW #521, we kijken nog een aflevering First Dates en gaan dan naar bed.

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Gij zult minder vlees eten schreef:

  *

 2. D schreef:

  vervelend dat je nu nog niet veel meer weet wat er met je wang gaat gebeuren, we houden je cliff-wanger in de gaten. Fijn te lezen dat je moeder weer langzaam opkrabbelt. Ik begin de dag in ieder geval weer lachend door de foto van Sid.

 3. Marjan schreef:

  Wat fijn dat je moeder weer zo opgeknapt is en ze jullie dik inmaakt met 30 seconds…. top!
  Ja jemig zeg, dus eigenlijk weet je nog net niks over je wang….. en dan kun je ook nog pas donderdag je huisarts bellen voor meer info…zucht snappen ze dan niet dat je dat NU wil weten?
  Leuk om Nina zo te zien huppelen, mijn spaanse hondje vindt sneeuw gewoon niet leuk…. ff snel plassen en poepen en dan snel weer naar binnen naar de warme kachel….

 4. Jessie schreef:

  Omg wat vervelend dat het misschien maand en kan duren met je wang.
  Sid zal wel blij zijn met z’n nieuwe mutsje, haha.
  En fijn dat je moeder zich weer beter voelt.

 5. ingrid schreef:

  Heerlijk zo’n blije Nien in de sneeuw. Zelf ben ik er al weer helemaal klaar mee.
  Zo fijn dat Riet zo lekker gewoon dóór blijft kabbelen. Iets met stoer.
  En wat is dat voor een zeurkees die van dat geen vlees. Doe wat je zelf wil en bemoei je toch niet met mensen die wel voor vlees kiezen.

 6. D schreef:

  Nu wachten op je plog van donderdag. Hopelijk goed nieuws. Fingers crossed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *