web analytics

2

WK, WIJN & A TRIP DOWN FOXY LANE

beginpaginatotaal

IMG_2451
Gezond ontbijt!!! Okay, het is eigenlijk meer een lunch, want ik ben de hele ochtend al aan het werk en ik heb al een uur met Nina gewandeld. Heel gezond ochtendje dus.

IMG_2452
Ik krijg een kaart van de oom van Nina (met dank aan mijn vriendinnetje A.)! <3

IMG_2457
OMG! Weer een nieuwe kortingscode bij www.wijnvoordeel.nl???? Ik bestel weer 12 flessen rosé bubbels voor totaal 20 euro, inclusief verzendkosten. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!

IMG_2458
Ik heb de hele ochtend als een manische zitten schrijven. Hyperfocus, geconcentreerd, helemaal goed! M’n ouders komen vanavond weer voetbal eten en mijn moeder heeft voor het eten gezorgd. Mijn, misschien wel lievelings (vandaag dan); blote billetjes in het gras! Oftewel; witte bonen met snijbonen en worst.

blotebilletjes
Dit was overigens het eerste recept dat ik poste op www.culunair.nl. Recept vindt je: HIER.

IMG_2459
M’n ouders hebben dit schilderij meegenomen dat mijn opa (de vader van mijn vader) maakte. Het is een vissertje aan de Linge en uitgesneden in kurk en daarna geverfd. Het schilderij komt mij vaag bekend voor van vroeger, maar ik wist helemaal niet dat mijn opa ook creatief was. Alhoewel, ik herinner me ook ineens doosjes die hij heel sierlijk beplakte met lucifers en sommige delen dan licht liet verkleuren. Hmm… is mijn creativiteit dan van 2 kanten tot mij gekomen?

IMG_2464
Oooooh, dit is zooooo lekker! Het past ook helemaal bij het regenachtige weer.

IMG_2465
Menno Buch is dood en omdat ik ooit met hem samenwerkte ga ik op zoek naar foto’s van vroeger. Nou ja, samenwerken, we waren collega’s bij de FOXY en hebben een paar keer samen gedineerd tijdens een redactievergadering (ik vond hem overigens niet zo aardig, wel bevlogen, gepassioneerd, maar niet zo aardig). Ik heb alle FOXY’s nog uit de eerste jaren. Mooie tijd was dat. Iets minder goed zat mijn haar in 2003. JESUS! Dit was ook het punt dat ik besliste om nooit meer m’n haar af te knippen. Hier de begeleidende column: LUNA GAAT NOOIT MEER NAAR DE KAPPER.

IMG_2476
Spelen? Nee, Nien, ik zit de FOXY’s door te nemen.

output_j0IgD3
Spelen!!!!!! Piet wil altijd wel spelen!

IMG_2477
In de eerste jaren dat ik bij FOXY werkte (2001) kreeg ik de speeltjes nog niet allemaal toegestuurd om te testen, maar beschreef ik de meeste speeltjes aan de hand van de productbeschrijving van de fabrikant. Hoeveel is er wel niet veranderd in 13 jaar!

IMG_2478
OMG! Wat was ik slank toen (2002)! Het scheelt zeker 10 kilo. Nu ga ik helemaal op dieet! Maar nee, dan echt! De echtgenoot vindt vooral mijn kousen heel erg leuk op de foto en waarom ik die normaal niet elke dag draag? “Alleen jij weet een zebraprint met een luipaardprint te mixen”, zegt hij. “Ja, hallo, het was een junglethema toen op de Kamasutra-beurs hoor!”

IMG_2479
Ik word er helemaal nostalgisch van.

IMG_2480
En waarom lukt het me niet om mijn haar weer zo lang te krijgen?

IMG_2482
Kijk, goeie tieten had ik altijd al. En visagie, dat kan ik ook. We hebben zoveel lol gehad toen en ik zou best nog wel een keer een Kamasutra-beurs willen draaien. Het was, en ik haat het als mensen dit zeggen; “Een gekkenhuis.”

IMG_2483
Ik heb dingen gezien en dingen gedaan die ik beter had gelaten, maar ik had er niks van willen missen.

IMG_2484
KEIHARD gewerkt daar ook. Bijna 4 dagen van 16 uur achter elkaar. Mooi.

IMG_2486
Oooh, Nina wil nog even uitgelaten worden voordat de wedstrijd Nederland – Argentinië begint. Ik loop samen met m’n vader een stukje, maar hij krijgt na 10 minuutjes al last van z’n heupen.

IMG_2491
Gelukkig kunnen we daarna weer op de bank.

IMG_2494
Ik heb er een hard hoofd in.

IMG_2504
Ik heb er echt maar 2 op. En hallo, het is geen frituur, ja!

IMG_2500
Nina laat haar kop zakken. Verloren. KUT. KUT. KUT.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jrk schreef:

    Hoi, ben jij niet wat met de jaartallen in de war? Volgens mij was het allemaal 10 jaar eerder?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *