web analytics

0

LUNA & NINA KIJKEN NAAR CESAR MILAN

beginpaginatotaal

IMG_2514
De echtgenoot heeft me vanmorgen laten liggen, dus ik ga er om 8:30 uit in plaats van 6:00. Unicum. Het is niet echt mijn week, deze week, maar ja, eigenlijk is natuurlijk elke week jouw week. Of niet.

IMG_2519
Ik bel m’n vader. Of-ie even met me naar de Turkse supermarkt wil, want ik heb nogal veel nodig en dat gaat niet op de fiets en ik wil het nu, nu, nu in huis hebben. Vindt-ie geen enkel probleem. We gaan meteen even langs de LIDL en de C1000, want bij de Turkse supermarkt hebben ze geen spek (logisch) en geen tijm en rozemarijn (ook enigszins logisch, want typisch Italiaanse kruiden).

IMG_2524
Thuis stort ik volledig in. Huilen! Huilen! Huilen! Als het zo moet, nou dan hoeft het van mij niet meer! Haha! Nee, geintje hoor, peoples! Ik bezig met 6 liter boeuf bourguignon en daar zitten nogal wat uien in en ik ben iets te lang doorgegaan met snijden en dan is er geen houden meer aan. Mascara, eyeliner, oogschaduw, alles druipt en begint te jeuken en het gaf nogal een zooitje. Gezicht zwart, theedoek zwart, maar eerst die boeuf bourguignon afmaken, dan m’n make-up fatsoeneren.

IMG_2525
Terwijl de boeuf bourguignon zo’n 5 uur staat te pruttelen staar ik ongeveer een uur naar dit schema en de rest van de uren staar ik naar andere letters over affiliate marketing, Google Adsense, reclame, seksspeeltjes, bedrijven, belastingen en andere zakelijke stomme dingen. Geen foto’s van, want niet gezellig. Het leven is ook niet altijd maar gezellig, I know.

IMG_2526
De echtgenoot is thuis en neemt… 6 saucijzenbroodjes en 6 worstenbroodjes mee. Ik eet er geen een van.

IMG_2534
We kijken met Nina naar Cesar Milan. Het gaat over Mathilda, een licht-agressieve Amerikaanse bulldog.

IMG_2538
Opletten Nien! We kijken dit voor jou!

IMG_2540
Huh?

IMG_2541
Wat nou agressief??

output_SUAUjk
Kijk, want ze kan héél goed met poesjes opschieten.

IMG_2571
Heerlijk even relaxen in de tuin. Zeg, Luun, zijn er eigenlijk wel selfies waarop je allebei je ogen open hebt?

IMG_2579
Jawel hoor!

IMG_2580
Ik begrijp nog steeds weinig van het hele courgette-gebeuren, maar er zitten bloemen in en bol-courgettes, dus er zal wel iets goed gaan.

IMG_2581
En de rest groeit ook naar behoren. Wat zeg ik; het groeit AWESOME! Ik wil nu ook graag van deze gelegenheid gebruik maken om mijn echtgenoot gelijk te geven dat je dus grote en hoge planten achterin moet zetten en kleine plantjes, als kruiden, voorin. Volgend jaar!!

IMG_2582
Kijk! Dit is dus HEERLIJK! Maar dan ook echt!

boeufbourguignon
Ik heb zelfs 2 keer zoveel gemaakt als in het oorspronkelijke recept! Morgen richting m’n ouders, de rest richting de diepvries en zaterdag komen vrienden eten, dus dan serveer ik dit ook als een soortement van tapas-ding erbij! Recept: HIER.

IMG_2532
Even geinen met dochter S.! Die heeft haar eindfeest vanavond. Wij wilden graag vroeg naar bed, maar we moesten de trekking van de staatsloterij nog even afwachten, want wij gingen die 27 miljoen winnen! NOT dus.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *