web analytics

2

MR. PROPER, LENTESCHOONMAAK & FRIET

beginpaginatotaal

IMG_2903
Vannacht om 4:10 werd ik wakker van een freaky, snerpend geluid. Het geluid was in de hele stad te horen en had wel wat weg van het geluid dat de Tripods maken in War of the Worlds. Ik dacht dat de verkering eindelijk gelijk zou gaan krijgen met z’n UFO-verhalen en het einde der tijden, maar een belletje naar de alarmcentrale leerde dat de NS bezig was om de rails te slijpen. Nou ja, dat einde der tijden komt dan wel een andere keer. Nu moest ik eerst nog maar weer in slaap zien te vallen. Wat natuurlijk pas na 2 uur wakker liggen lukte. Maar who cares! We hoefden de hele dag toch niks te doen.

IMG_2909
We laten Nina uit in het ochtendzonnetje.

IMG_2913
Ik eet het laatste stukje rijstevlaai. Zo ontzettend jammer dat-ie al op is.

IMG_2933
Hier even een compilatie-foto van m’n atelier en kantoor. Ik ben heerlijk bezig geweest met opruimen en schoonmaken en weggooien en dat alles met de ramen open. Lente! Woehoe!!!! Dit zijn de voor-foto’s en er zijn nog geen na-foto’s, want ik ben nog wel een paar dagen bezig. Of week. Of maand.

IMG_2936
Een foto van Skinner, mijn allereerste kat. <3

IMG_2939
Tijdens het schoonmaken kom ik erachter dat deze Essential Mix van Paul Oakenfold gewoon online te beluisteren is! SCORE!!!!

IMG_2944
Ook om schoonmaakklusjes te veraangenamen koop ik altijd gezellige producten. Dit is een emmer met goudvissen-opdruk.

IMG_2946
Bij de HEMA kocht in onlangs hartjes-schuursponsjes en hartjes-schoonmaakdoekjes. Ik vind schoonmaken nog steeds stom. Ook al word ik geholpen door Mr. Proper. Ik stop er dan ook na een paar uur mee, want ik ga in de tuin! In de zon!

IMG_2959
Lekker!!!!!

IMG_2966
Ik ga natuurlijk wel wat doen. Even nog wat labeltjes in dekentjes naaien.

IMG_2968
De eendjes komen even checken of ik nog wat brood heb. Helaas…

IMG_2970
Nog meer gezelligheid in de tuin.

IMG_2977
We gaan even richting m’n ouders om hun nieuwe telefoontjes in te stellen. Dit mini-kunstwerkje heeft m’n moeder gemaakt. Mooi hè?

IMG_2985
M’n vader haalt friet! Dat is dus friet van Piet!

IMG_2990
Met een frikadel speciaal! Hmmm…

foto
We gaan thuis weer op de bank met Nina en kijken naar de film Don Jon. Het is een middelmatig onderhoudende film over een aan porno verslaafde jongen. Een paar keer briljant, maar meestal nogal kabbelend. Niks mis mee.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Kees Versluis schreef:

    Jij hebt dat dus ook, die schoonmaakwoede als het mooi weer wordt. Ik volg je al sinds 2007 en je hebt ongemerkt iets veranderd bij mij. Ik vind vrouwen en meisjes met een bril véél leuker dan zonder. Ik herinner me nog een blog van jou waarin je laat merken dat je geen bril meer kan kopen met hetzelfde montuur als je had. Ook weer ongemerkt ben ik aan je nieuwe bril gewend geraakt. Oh ja, heel fijn dat je nu ook wat meer over jouw vader schrijft. Interessant om te lezen wat de overheid doet voor werklozen van zijn leeftijd. (Maar niet heus)

  2. Esther schreef:

    4.10 uur? Op zondag? Daar zou ik toch ‘lichtelijk’ van uit mijn humeur zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *