web analytics

1

HET BOS, PADDINGTON & EEN PAN HACHEE

middengelukt1

IMG_5854
Als je vroeg opstaat heb je meer tijd om te niksen! Maar ik ga niet niksen, ik heb genoeg te doen! Eerst maar eens M. voorzien van brood, thee en een lunchpakket. Gisteren is haar beugel aangedraaid en voorzien van een nieuw dingetje en dat prikt in haar lip. Zielig. Ik beloof haar straks even naar de tandarts te gaan en daar een doosje met was op te halen die ze dan op haar beugel kan plakken om de pijn wat te verlichten. Nog even meisje, de beugel mag er bijna uit! Bijna!

IMG_5861
Als M. naar school is kijken J., Nina en ik naar een aflevering van Cesar Milan.

IMG_5863
Nina leert er heel veel van.

IMG_5865
En omdat ze zo goed heeft opgelet gaan we… gaan we… eerst langs de tandarts, dan langs de school van M. en dan…

IMG_5870
Naar het bos in Rhenen!!!

IMG_5882
Wow!

IMG_5884
Nina blij, baas blij, vrouwtje blij.

IMG_5885
Mooi poseren.

IMG_5894
Maar ze sleept liever met stokken die net een maatje te groot zijn.

IMG_5898
Als we thuis komen is het nog geen 10:30 en we hebben er dan voor ons gevoel al een hele dag op zitten. Heerlijk uitgewaaid in ieder geval. En met dat gevoel wil ik lekker gaan schrijven, nog wat SEO-dingen regelen, structuur aanbrengen op site, wat 404’s wegwerken op Climaximaal.nl, maar DIE DOET HET NIET MEER! Een plugin doet moeilijk en daardoor slaat de hele site vast en moest alles anders en ik kan wel janken. Gelukkig is daar Irene (nog steeds van Mightymusings.nl) om me te helpen om m’n site weer te laten draaien. Uiteindelijk ben ik daar de rest van de ochtend en de hele middag mee kwijt. HUIL. Verloren werkdag op deze manier.

IMG_5902
Als M. thuis komt uit school maken we eerst haar huiswerk (nou ja, zij maakt haar huiswerk, ik zit ernaast) en daarna kijken we met z’n drieën naar de film Paddington. Eigenlijk hartstikke leuk.

IMG_5904
Ik vouw nog wat kraanvogels.

IMG_5907
En rond etenstijd komen m’n ouders!

IMG_5908
Ik heb een pan rode kool gemaakt.

IMG_5909
En m’n moeder een pan hachee, dus dat is een mooie combinatie!

IMG_5910
Nee, geen hachee voor jou.

IMG_5911
Het eten was Oud-Hollandsch lekker! En we sluiten af met een Mona-toetje…

IMG_5912
Na het eten kijken we Catfish, De Wereld Draait Door en Utopia en als M. op bed ligt kijken J. en ik nog naar Van Hollandse Bodem (en ondertussen vouw ik kraanvogels). Het was een mooie dag.

Precies een jaar geleden maakte ik ook rode kool! Dat is toevallig!

Precies een jaar geleden maakte ik ook rode kool! Dat is toevallig!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Room schreef:

    Zooo…die hachee ziet er echt lekker uit…!!! Die krijg ik nooit zo?!?!?!!! Waarom niet…?? ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *