web analytics

4

DE PRINTER, HET BOEK & DE OPRUIMING

beginpaginatotaal

IMG_3833
Goedemorgen! Het is 6:45 en ik bevind mij weer in een goede flow, of misschien moet ik zeggen bevond, want ik ben meer dan een uur bezig om m’n nieuwe printer te installeren. M’n oude printer is megazwaar en de nieuwe is net zo zwaar en mijn vingers en tenen hebben overal al een keer onder gezeten. Zucht! AU. Maar… ik heb een nieuwe printer en hij doet het, dus ik kan aan de slag!

IMG_3836
Nina is hier al uit geweest, heeft al gegeten, gedronken en is nu in afwachting van dochter S., want ze wil graag samen op de bank. Maar S. ligt nog te slapen.

IMG_3837
Ik weet niet hoe dit boek in Godsnaam in mijn boekenkast is beland en ik weet ook niet waarom ik het in Godsnaam aan het lezen ben (ja, niet ’s middags, maar ’s avonds op de bank, want ik ben dat hele televisiekijken ’s avonds dus echt beu, hoeveel programma’s die er niet toe doen wel niet langs m’n netvlies voorbij trekken, zooooo zonde). Dit boek gaat over een vrouw die, jawel, verslaafd raakt aan haar extreem knappe en strakke en geile minnaar  (die natuurlijk ook extreem rijk is). Het is een slap aftreksel van Fifty Shades of Grey (en dat was al een slap aftreksel van zichzelf), maar ik ga het natuurlijk wel uitlezen, want ik wil graag weten of ze elkaar krijgen, forever and ever.

IMG_3838
De rest van de ochtend doe ik dit. Gelukt. En zo fijn dat ik m’n administratie weer kan uitprinten. Dat zijn toch de kleine dingen die het doen in het leven.

IMG_3841
Maar ik aai liever een hond. De Duitse Dog Elvis bijvoorbeeld! Al zijn poedel Lucy en Shih Tzu Tiara ook best lief. Ik ben bij oppasmeisje M. thuis om haar op te halen.

IMG_3842
We doen samen even wat boodschappen bij de Albert Heijn bij haar om de hoek en daar tref ik dit tijdschrift aan. Mooi hoe uitgevers op elke hype inspringen. Gelukkig kiest oppasmeisje M. een ander tijdschrift (een meiden-tijdschrift met een gratis armbandje en veel posters van jongens en meisjes uit series die ik niet ken en met verhalen en posters van zangers en zangeressen die ik niet ken).

IMG_3844
De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier Herman! Daar lig je dan, met je veel te duren pastasaus. Bij de Action! Ik HAAT het als televisiekoks die verse producten promoten (Jamie Oliver is wat dat betreft ook zo leuk bezig met z’n spulletjes bij de Albert Heijn) er toch voor zwichten om hun naam te verbinden aan kant-en-klare producten. SLECHT! Foei!

IMG_3845
Thuis eten M. en ik een broodje en dan ga ik al m’n bakspullen opruimen. Ik heb 6 bakken met van alles.

IMG_3846
En die weet ik te reduceren tot 3 keurige bakken. Morgen gaan we een dagje lekker bakken en koken met z’n allen.

IMG_3847
Alles netjes afgewassen. En… een klein wonder; oppasmeisje M. gaat UIT ZICHZELF haar kamer opruimen. Zien opruimen doet opruimen blijkbaar. Ik ruim daarna trouwens nog veel meer op in de schuur. Er staan bakken vol met shizzle waar we jaren niet in hebben gekeken. Snoertjes, draadjes, elektrische dingetjes, modems, troep, heel veel troep. Ik ga er zo in op dat ik helemaal geen foto’s maak. Helaas moet je tegenwoordig betalen voor het afvoeren van je afval, maar dat maakt me op dit moment weinig uit. Ik wil het weg, weg, weg! Ik vul dozen voor de kringloop en vuilniszakken voor de Avri en ik voel me verlicht! De echtgenoot, de dochter en het oppasmeisje kijken veilig vanaf de bank toe en moeten af en toe roepen dat ik goed bezig ben.

IMG_3852
Als de tafel weer vrij is gaat oppasmeisje tekenen.

IMG_3853
En dochter S. tekent vanaf de bank en doet iets met loombandjes. Of met haar mobiele telefoon.

IMG_3860
Ik maak een vegetarische lasagne met zelfgemaakte rode pesto, zelfgemaakte bechamelsaus…

IMG_3862
en m’n zelfgeteelde courgette!!!! Ooooh, wat is-ie groot! En mooi! En lekker!

IMG_3864
Ik ben echt trots!

IMG_3865
Okay, nog 1 foto dan.

IMG_3867
Okay, dan echt de laatste, want hij zit nu volledig verdeeld over 3 bakken met lasagne (uiteraard gaat er weer 1 bak naar m’n ouders). Recept komt online, want hij is zalig!

IMG_3868
Vriendin Marloes had via Facebook verteld over de salade die ze had gemaakt uit haar Hello Fresh-box. Ik maak ‘m en hij is bloody fucking DIVINE! Mijn nieuwe favoriete salade, met stip op 1! Ook dit recept komt binnenkort online.

IMG_3874
Nina komt elke dag online.

IMG_3877
Hier doet ze even haar nieuwste truc, speciaal voor alle trouwe plog-lezers: ‘blijf met 4 koekjes’!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. ria schreef:

    Weer leuk ,en lekker opgeruimd ,dat lucht op knuffel xxx

  2. Marjan schreef:

    Ik vind Nina zo knap met al die koekjes … ze heeft er echt een neus voor….

  3. Rob schreef:

    Is Nina hier ook wel blij mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *