web analytics

1

WAAR IS BRUCE OP WOENSDAG?

middengelukt1

IMG_4099
Ja, ja, ja, het is weer eens de hoogste tijd om m’n haar te verven. Het is 5:00, dus ik denk niet dat de winkels al open zijn, dus ik wacht nog maar even.

IMG_4101
Ik ga eerst deze dromenvanger voor de hospice in Tiel afmaken.

IMG_4102
Dan ga ik naar de Vrije Markt in Tiel.

IMG_4103
Tip van m’n moeder dat ze hier misschien wel oude sieraden en kralen hebben. Hadden ze ook! HOERA.!

IMG_4105
De Vrije Markt wordt bewaakt door dit bakbeest van een hond. WOW!

IMG_4106
Ik krijg een gezellig plaatje van Maurice doorgestuurd. Echt iets voor Nina!

IMG_4107
De SCORE van vandaag! WOW! Ik kan weer even vooruit met het maken van dromenvangers. M’n blauwe en witte kralen waren bijna op.

IMG_4110
En… ook nog leuke post met lintjes! WOW!

IMG_4112
Chips? Yep!

IMG_4113
Zij ook chips? Yep!

IMG_4114
Hij ook? Yep!

HP7_P2_DVD
Want we kijken de laatste aflevering van Harry Potter. Het is dan ook de laatste week van de vakantie van de oppaspuber! In de laatste minuut van Harry Potter moet ik janken, want dan brengt Harry z’n eigen kinderen naar school en het was gewoon HEEL ontroerend allemaal hoor! “Zit je nu te huilen bij Harry Potter??”, vraagt oppaspuber M. verbaast. “Ja, nou, ik zat ook met jouw moeder samen te janken toen jij je afscheid van groep 8 had hoor!!!”, zeg ik. “Neeeeeeeee”, gilt ze. Vind ze erg grappig.

IMG_4120
Ik vind dit iets minder grappig. MAAIEN IN MIJN KOELKAST! In een doosje weliswaar, maar toch!!!!

IMG_4122
We eten lekker uitgebreid Indiaas, maar ik krijg niet zo heel veel weg.

IMG_4128
Ik maak me zorgen, want Bruce is al de hele dag niet thuis gekomen. We hebben het hele huis doorzocht. En de tuin. Al honderd keer ‘blikkieblikkie’ geroepen, maar hij komt niet. Grote paniek en ik ben helemaal misselijk van ongerustheid. En ook een beetje boos. Ik had ZO’N goede dag vandaag. Echt! Eindelijk weer alles een beetje op de rit. Everybody happy. Alle opdrachtgevers hebben uiteindelijk betaald. Geen geldzorgen meer. Mooie spulletjes voor aan m’n dromenvangers binnen. M’n man had een goede dag. Oppaspuber had een goede dag. De zon scheen. Alles goed! En dan gaat m’n lievelingskat er vandoor! ‘Ja, maar alle katten zijn even lief toch?’ Nee, Bruce is m’n lievelingskat en die wil ik ’s nachts sowieso binnen hebben. De andere 2 redden zichzelf wel en vreten een muis op, maar Bruce is m’n baby en een watje en aaaaarghhhh! Kutzooi.

Vorig jaar kwamen we erachter dat we dus niet naar Jamaica gingen...

Vorig jaar kwamen we erachter dat we dus niet naar Jamaica gingen…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. linda schreef:

    alles betaald! yes! komt sjakie er nu ook aan?;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *