web analytics

0

LIDL, SO MAJESTIC & K3 HEEFT K3 GEVONDEN

middengelukt1

IMG_7996
Het is weer vrijdag! De oppaspuber is weer richting school, dus m’n ouders komen me ophalen om naar de LIDL te gaan. Dit zijn de nieuwste kerstboom-hangers van m’n moeder. Ik mag de kerstboom bijna opzetten! WOEHOE!!!

IMG_7997
Dit vind ik een geniale actie van de LIDL! De Jumbo zit naast de LIDL, maar had op een nogal lullige manier hun reclame opgehangen ‘Ook vandaag ben je bij Jumbo weer het voordeligst uit’. Deze reclame hing zo dicht tegen de LIDL aan, het was gewoon lachwekkend. Maar! De LIDL heeft daar sinds kort iets op verzonnen; ze hebben gewoon hun eigen bord met aanbiedingen ervoor gezet. Vast geboord in de grond. Geniaal.

IMG_8001
Doorrijden naar de Turkse supermarkt, waar we bijna een half uur moeten wachten voordat we af kunnen rekenen, omdat de stroom is uitgevallen. Op zich wel heel gezellig, want zo hebben we een gezellig praatje gemaakt met de vrouwen van de Turkse slagerij. Over mobieltjes en hoe afhankelijk wij, maar vooral ook onze kinderen, daarvan zijn.

IMG_8002
We hebben de wagen weer volgeladen.

IMG_8003
Thuis even een kopje koffie en 2 ham-kaas-croissantjes. Hmmm…

IMG_8004
Daarna ben ik een uurtje of 2 zoet met het snijden van alle groenten voor m’n 8 liter erwtensoep. Die laat ik dus de hele dag lekker pruttelen, want we eten het pas morgen.

IMG_8006
Ik heb de rest van de middag dromenvangers gemaakt, dus ik mag nu op de bank.

IMG_8008
Ik wilde eigenlijk een pan soep maken, maar ik heb me laten overhalen tot het bestellen van pizza. En deze pizza is GENIAAL. Echt! Het is de So Majestic van Domino’s en deze lust ik wel elke week. Met geitenkaas, vijgen, rode ui, pijnboompitjes, spinazie en spekjes. ZALIG.

IMG_8012
Nina zou ook wel een stukje lusten.

IMG_8026
J. gaat naar de rugbytraining en dochter S. en ik kijken naar K3 Zoekt K3. Mijn favoriete combinatie heeft gewonnen (niet die op de foto)! Ik kan nu met een gerust hart gaan slapen.

Vorig jaar maakte ik whoopies...

Vorig jaar maakte ik whoopies…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *