web analytics

3

PLOG DONDERDAG 19 MEI 2016

beginpaginatotaal

IMG_2428
Okay! Daar gaan we weer! Ik heb gisteren een nieuwe iPhone binnen gekregen en die ga ik vandaag installeren, zodat ik weer kan… ploggen, bloggen en vloggen en m’n social media-kanalen bij kan houden op de manier zoals ik wil! Tevens is het ook een stuk prettiger werken (oh, bloggen is m’n werk), want ik kan straks weer meer dan 10 foto’s op m’n iPhone kwijt! HOERA!

IMG_2429
M’n TODO-lijstje voor Climaximaal.nl voor vandaag heb ik gelukkig ook bijna klaar en ik heb vooruit geschreven, dus ik kan daarna de rest van de dag besteden aan het omzetten van m’n iPhone (zo’n zin in).

IMG_2430
Ik zit in een FB-groep voor Lush-verslaafden en deze testertjes kreeg ik binnen van wat andere meisjes. Echt meisjes, want zo ongeveer gemiddeld onder de 20. Ik voel me de oma van de FB-groep, maar who cares, je bent een Lush-fan of je bent het niet! Zo lief!

IMG_2431
Welk Lush-geurtje zal ik vandaag eens dragen?

IMG_2433
Het is geworden; Lord of Misrule! Een ZALIG geurtje. Oh ja, alles was zalig van de Lush en het is vreselijk moeilijk kiezen elke ochtend.

IMG_2434
We hebben sinds vandaag weer de Volkskrant, dus dat is lekker wakker worden.

IMG_2437
Daar is-ie dan!!

IMG_2438
Wat een KUT-nieuws is dit zeg. Ik heb al bijna weer spijt van het proefabonnement, want op internet klik ik dit soort berichten altijd snel weg, maar nu lees ik het toch helemaal.

IMG_2440
Koffie erbij, Marianne erbij en een smoothie erbij. Ik smeer brood voor de oppaspuber en zij krijgt ook een smoothie.

IMG_2441
Tijd om m’n iPhone te gaan installeren, maar ik word afgeleid door dit product uit de Lush-kitchen (alleen vandaag verkrijgbaar waarschijnlijk) (ze weten bij de Lush precies hoe ze de vrouwtjes (en mannetjes) gek krijgen).

IMG_2442
Ik twijfel, maar doe het niet. Wat zit m’n haar trouwens goed hè? Ze hebben ook Lush-producten voor je haar!

IMG_2443
Ik bereid even een give away voor, voor op Climaximaal.nl.

IMG_2444
Daar staat het al! Toch wel koel dat ik gewoon cadeaus ter waarde van € 165,- mag weggeven of niet?

IMG_2445
Heb ik nou nog die telefoon niet geïnstalleerd? Nee, J. brengt me even naar de Emté om een pakketje weg te brengen. De dromenvanger-business gaat ook gewoon door!

IMG_2446
Wat gaan we eten?

IMG_2447
En nee, ik maak dat sausje er dus niet zelf bij, doei.

IMG_2448
Ik wilde even een filmpje opnemen voor Climaximaal.nl, dus moest even m’n nagels lakken, maar ik werd afgeleid door iets, dus het filmpje moet wachten.

IMG_2450
Oh! Nien! Wat lig je toch weer chill.

IMG_2451
Oh ja, ik werd afgeleid door m’n iPhone! Ik ben al de hele ochtend en middag bezig. Alles werkt, alles doet het, maar ik krijg steeds een heel irritante pop-up van m’n vorige Apple ID en daar weet ik het wachtwoord niet meer van en het e-mail-adres waaraan het gekoppeld is bestaat al 5 jaar niet meer. Zucht! En ja, als je wil gaan bellen met de Apple-helpdesk, dan is het wel handig om dat met een vaste telefoon te doen en niet met je iPhone, want anders kun je niet uitleggen wat er niet lekker gaat (ik niet). En onze vaste telefoonlijn gebruiken we eigenlijk nooit, dus die telefoon was niet opgeladen, dus dat moest eerst gebeuren, dus eh, ja, ZO’N DAG!

IMG_2456
Even maar een dromenvangertje maken dan maar.

IMG_2461
En dan… bellen met de Apple-helpdesk.

IMG_2462
En wachten! Wachten! Wachten! Ik wacht 35 minuten om dan te horen; “Ja, dan moet u terug naar de fabrieksinstellingen en dan elke App opnieuw installeren en dan uw contacten via iCloud terug zetten.” Ja, dat is dus mooi kut en daar zit ik niet op te wachten. Dochter S. heeft ooit mijn oude iPhone gekregen en haar contacten zijn vermengd met mijn contacten in de iCloud en ik zit niet te wachten op allemaal telefoonnummers van puberjongetjes tussen mijn contacten-lijst. Het is een gedoe en ik besluit om hier volgende week even rustig voor te gaan zitten. Ik kan weer bellen, gebeld worden en ik kan weer foto’s maken, dus voor nu is het een hele vooruitgang.

IMG_2465
Oh Nien! Doen we even snel een rondje?

IMG_2468
Oh, ik vind je zo lief! Je bent zo knap en braaf.

IMG_2469
Ooooohhhhh YES!

IMG_2471
Goddelijk. Echt Goddelijk!

IMG_2473
Nien, wat kijk je zielig… Oh, komt dat omdat ik ook zielig kijk? Ja, nou, ik vind het vreselijk om je te moeten missen, maar je moet toch echt even op pad met die grote voerton van je.

IMG_2476
We brengen haar voor 3 nachtjes naar de paardenboerderij.

IMG_2481
Nou doei!!!! Veel plezier! Lekker de hele dag van je af kunnen schijten, zaaaaaaalig!

IMG_2488
Als de oppaspuber op bed ligt kijkt ik naar de documentaire ‘Vleesverlangen’ van Marijn Frank en ik ben erg onder de indruk. Goed gemaakt.

IMG_2490
Ik ga ineens heel anders over m’n toastje met filet americain nadenken.

IMG_2492
En wat een lieve, mooie slager is dit! De conclusie van Marijn aan het einde van deze documentaire vind ik trouwens prachtig en lijkt haast wel vergeten in de Westerse samenleving: ‘Vlees is iets heel bijzonders en daar moeten we vaker bij stil staan.’

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Ingrid schreef:

  Leuk……zomaar zo snel na je lange april update een nieuwe plog. Succes met je Iphone.
  Wat zit Nina afwachtend te kijken in de auto.
  Drie nachten weg nog wel. Geniet van wat jullie gaan doen.

 2. Jan Folkersma schreef:

  Jullie gaan zeker weer de hotelkamers testen op galm?

 3. C.J. schreef:

  Whoop whoop! Een plog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *