web analytics

2

PLOG VRIJDAG 20 MEI 2016

beginpaginatotaal

IMG_2501
Ha! Aangezien J. al om 5:00 op moest, want een rugbytoernooi in Amsterdam, heb ik mooi de tijd om voor het eerst sinds maanden weer een dagplog te maken! Zowel J. als ik hebben kut geslapen. Hij omdat hij pijn in nek had. En ik, omdat hij me steeds vertelde dat hij zo’n pijn in z’n nek had.

IMG_2502
En vandaag kies ik voor de Lush-geur Stayin Alive! ZO LEKKER!

IMG_2505
Je kan veel over de oppaspuber zeggen, maar niet dat ze niet altijd keurig op tijd is ’s ochtends. Ze kan net als ik niet uitslapen en staat bijna altijd om 7:00 keurig in de make-up, haartjes gekamd, totally te shinen beneden aan het ontbijt. We kijken even naar het programma ‘Meet The Russians’ voordat ze naar school gaat.

IMG_2507
Om 8:00 staan m’n ouders voor de deur.

IMG_2509
Want… het is vrijdag! LIDL-time! Ik heb niet heel veel nodig, want we eten dit weekend niet thuis en dochter S. is er ook niet.

IMG_2512
Thuis even een koffie en een croissantje met m’n ouders.

IMG_2514
En dan… geheel per ongeluk beland ik op het menu van vandaag in de Kitchen van Lush. Heel misschien heb ik iets besteld, maar ik kan hier geen uitspraken over doen, want ik ben bang dat mijn man m’n plog ook meeleest.

IMG_2521
Ik fiets richting het station, maar ga eerst nog even langs de moeder van de oppaspuber om wat dingetjes door te nemen. Daarna in de trein richting Geldermalsen.

IMG_2523
Ik heb er zin in!

IMG_2524
Ik weet alleen niet aan welke kant van het station in Geldermalsen ik uit moet stappen, links of rechts. Vriendin Fien pikt me hier op, zodat we samen met de auto verder kunnen rijden.

IMG_2525
We gaan naar… Amsterdam! Kijken bij mijn J. en D. (de vriend van Fien), die allebei meespelen in de OMK Warriors Cup (iets met rugby) (Open Millitair Kampioenschap) (mannen die bij defensie of de politie werken) (en ook vrouwen, laten we die niet vergeten) (maar ik ben meer van de rugby-ende mannen).

IMG_2527
Keurig gereden hoor!

IMG_2531
We zijn in Amsterdam gearriveerd, auto in de parkeergarage gezet (en ik kon Fien prima navigeren door de stad).

IMG_2533
Dit billboard staat bij het Waterlooplein, superschattig! Chippie van 21 (!!!).

IMG_2535
We moesten heel even een pitstop maken bij de Lush. Dit was geheel volgens het plan.

IMG_2537
De vaderdag-collectie is namelijk binnen en die moest ik gewoon hebben, want Smugglers Soul is 1 van m’n favoriete geuren (welke niet) en ze hebben nu (dus alleen de komende 2 maanden) ook een crème, een shampoo en een bodylotion met dit luchtje. En dat ingepakte doosje is voor m’n schoonvaders, want daar gaan we morgen naartoe. Ik ben normaal gesproken heel erg van het online shoppen, maar wat werken er een leuke mensen bij de Lush-winkels. Echt. Allemaal ook totaal verslaafd aan alles wat Lush-gerelateerd is. De jongen die me hielp mocht van zijn vriend geen Lush-spullen meer kopen de komende tijd, want het liep volledig uit de hand, hahahahaha! “Mijn man heeft een soort speciaal Lush-kastje voor me gebouwd”, vertelde ik trots. “En ik ga volgende maand met een vriendin naar de Lush in Londen!”

IMG_2540
En dan nu naar de rugby! We moeten richting Geuzenveld en ik weet hoe we daar moeten komen, echt, maar ik durf het niet aan om tegen het navigatie-apparaat van Fien in te gaan. Uiteindelijk had ik dat beter wel kunnen doen, want het apparaat stuurt ons dwars door het centrum, waar we alleen maar omleidingen, verhuisauto’s en weet ik veel wat voor opstoppingen tegen komen. Hier gaat Fien even vertellen aan de dame in de auto voor ons dat ze dan misschien wel een Range Rover kan hebben, maar dat die er nog gemakkelijk langs kan.

IMG_2542
Dan krijg ik deze foto van vriendin Roelie, die al bij de rugby is gearriveerd.

gesprek roelie
Hij doet het weer. Ik raak pas echt in paniek als het bloed eruit spuit.

IMG_2557
Fien en ik komen net te laat aan bij de rugby, zodat we niet kunnen zien dat onze mannen hebben gewonnen. Maar toch… SCORE!!!!!

IMG_2564
Gelukkig valt er nog genoeg ander leuks te zien de rest van de dag. OMG! Helemaal, allemaal (nou ja, een heleboel) PRECIES MIJN TYPE!!! Het leek wel een aflevering van Vikings! Ik hou hier heel veel van. En dan trekken sommige dus ook nog hun shirtje uit en OMG! Hoe kan het zo groeien?!

IMG_2571
Alle mannen krijgen een goed bord eten; boerenkool, hutspot, zuurkool of bonenstamppot met worst en een bal gehakt.

IMG_2572
Heel goed geregeld, want de meisjes mogen ook mee-eten. Heel goede sfeer, lieve mensen, knappe mannen, wat wil een vrouw nog meer?

IMG_2573
Plassen! OMG! Ik wil op dit moment maar 1 ding en dat is plassen! Ik moet plassen, plassen, plassen! Ik zit in de auto terug en ik moet NUNUNUNUNU. Ik moet zo nodig dat ik overweeg om uit de auto te stappen om in de berm te gaan plassen, wat zeg ik, ik pies zo m’n stoel onder, oooooooh, ik moet, moet, moet!!! En dan ook nog file en het duurt zo lang en ik hou het echt niet meer en er is geen tankstation of wat dan ook! Aaaaaarghhhh! Als er dan eindelijk een afslag komt zet J. de auto naast een XXXL haspel en daar kan ik eindelijk plassen en dat is dan ZO FIJN! Wat een opluchting.

IMG_2579
In Tiel rijden we even langs m’n ouders om de medaille van J. te laten zien en wat foto’s van de wedstrijd.

IMG_2580
J. stuurt even een foto naar z’n vader.

IMG_2583
WOW! Trots! Goed gedaan hoor, al kun je nu je hoofd niet meer bewegen.

IMG_2584
En omdat je hebt gewonnen met rugby heb ik voor mezelf al deze leuke dingetjes gekocht! Gefeliciteerd met mij!

IMG_2588
Dit is zooooooo lief! Van het Lush-mannetje kreeg ik dit stuk Dreamwash Roulade cadeau! Zomaar! Waarschijnlijk omdat ik had gezegd dat z’n haar zo goed zat.

IMG_2589
En dan is het nu voor mij tijd om onder de douche te gaan met m’n nieuwe Lush-spulletjes! Hmmmmmmm!

IMG_2599
Fris gedoucht bij m’n mannetje op de bank. Samen met de katers (die vinden ook dat ik zo lekker ruik).

IMG_2600
Even een fotootje richting de schoonvaders.

IMG_2604
En ik maak even een aspergesoepje van de schillen en kontjes van de asperges van gisteren. Eitje erbij, ham in stukjes erbij. ZALIG!!!

IMG_2608
Voor J. maak ik een kruik voor z’n nek. Past mooi bij z’n medaille.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ingrid schreef:

    Stoere mannen hoor, Lush meisje. Geweldig hoe enthousiast jij over iets kan zijn. Je kan Het bijna ruiken.

  2. Barbara schreef:

    Haha ik dacht echt even dat er nu ook Lush spullen voor in de keuken waren! Mijn lush interesse was verdwenen totdat ik je blogs las…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *