web analytics

7

SCHRIJVEN, SCHILDERIJEN & FARGO

beginpaginatotaal

IMG_9707
Goedemorgen! Het is 6:36 en de verkering en ik spreken plechtig af dat we nooit, maar dan ook echt NOOIT ’s avonds voor het slapen gaan frituurhapjes gaan eten. Hij had voor mij een doosje met kaassticks gehaald (lief!) en voor zichzelf een zak Mona-partysnacks en we hebben dus de hele nacht wakker gelegen van het maagzuur, want we hadden geen Rennies meer in huis. Yep, de ouderdom komt met gebreken.

IMG_9717
Dit wordt m’n kortste plog ooit, had ik dat al gezegd? Ik ben de hele ochtend bezig met schrijven, schrijven, schrijven, wassen, wassen, wassen en ik maak de pakketjes klaar voor de give away die ik gisteren in m’n plog postte! Dit is een bakje linzensoep (uit de diepvries) gemengd met couscous.

IMG_9718
Ik schrijf onder andere een review van deze Lub Balls en die ontploften in m’n gezicht en op m’n jurk en nou ja, lees de review maar HIER.

IMG_9732
Vorig jaar deed ik vrijwilligerswerk op de Schakel-afdeling in ziekenhuis Rivierenland. Samen met de bewoners maakte ik zo’n 100 kleine schilderijtjes (met vissen) en die heb ik allemaal aan elkaar gezet (was enorm veel werk). Het is nu een kunstwerk van in totaal zo’n 5 meter in alle kleuren van de regenboog, maar dus ook van wit naar geel naar oranje naar rood, paars, blauw, groen, bruin, zwart aan elkaar gezet en ook nog aan elkaar geschilderd… Het is dus MEGAGAAF geworden en ik zou vandaag het totale kunstwerk overdragen aan de afdeling, maar de dame met wie ik een afspraak had gemaakt (al 1,5 maand geleden) is op vakantie. Beetje balen, maar ik laat het helemaal los! Het is nu aan de afdeling waar en hoe het schilderij komt te hangen! Ik ben het kwijt, weer wat meer ruimte in ons huis en in m’n hoofd! We eten weer uit de diepvries (goed bezig!) en we ontdekken een nieuwe serie: Fargo (heel goed). En… we gaan op tijd naar bed (ook heel goed en erg nodig). Morgen ga ik aan m’n trouwjurk beginnen!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Paul schreef:

  Veel plezier met het pimpen van je trouwjurk. En goed bezig met het ontclutteren!

 2. Marjan schreef:

  Je bent lekker bezig met ruimte maken! Komt er nog een foto van het megagave kunstwerk als het hangt? Je hebt me wel heel nieuwsgierig gemaakt nu…..

  Veel plezier bij het pimpen van je trouwjurk vandaag!

 3. Esther schreef:

  Goed bezig!

 4. Sanne schreef:

  Ik reageer nooit op je plogs, maar ik kijk ze iedere dag met veel plezier. Bewaar ze vaak voor het laatst met mijn rondje blogs kijken ;)! Ik vind het, juist in de wereld van blogs met soms veel luxe en “pinterest life”, fijn om te zien dat er vrouwen zijn die ook gewoon dagen hebben met veel was, een rommelig huis en blij zijn met een kringloopvondst! Plezier met je trouwjurk vandaag! Ben erg benieuwd naar het resultaat :).

 5. esther schreef:

  Fargo is geweldig. Heb je Orange Is The New Black al gezien? Echt hilarisch.

 6. Natasja schreef:

  Ik geniet ook van je plogs hier in Chicago. De Ploesiepoesies staan hier in de vensterbank en zijn net als poes Minoes meeverhuisd vanuit NL eerst naar Canada en nu dus in Chicago. Fargo is zeker goed :-)

 1. 2 juni 2015

  […] SCHRIJVEN, SCHILDERIJEN & FARGO […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *