web analytics

10

EEN ZEEHOND, EEN HOND & EEN BRASEM

beginpaginatotaal

IMG_0959
OMG! Eigenlijk is deze jurk een vreselijke hobbezak, maar hij gaat zo lekker makkelijk aan en uit.

IMG_0961
Hi Bruce! Ik heb hier de verkering net uitgelegd dat ik niet meega naar de koopzondag in Utrecht om op zoek te gaan naar een trouwpak voor hem. Ik voorzie een groot drama als hij niks kan vinden en ik heb geen zin om te zeggen; “Ja, dan had je maar op tijd moeten beginnen met zoeken.” Maar… hij had dus op tijd moeten beginnen met zoeken. De verkering blijft erbij: “Alles komt goed.” Okay. We zullen het zien.

IMG_0968
Nina krijgt gewoon een witte strik om.

IMG_0970
En dit is de corsage van dochter S., met de trouwringen. Aaaaaah! Ik heb de zeehond voorzien van parels en kant, heel romantisch! Ik ben de hele middag druk bezig met m’n jurk, die nu écht af is. Spannend!!!!

IMG_0975
Neemt u deze hond tot hond? Wat is daarop uw antwoord? JA!

IMG_0981
De verkering is met dochter S. op zoek gegaan naar een trouwpak, maar heeft dus niks gevonden. Ja, dan had je maar op tijd moeten beginnen!!! Oh, dat zou ik niet zeggen. We bestellen uiteindelijk een pak online en als het goed is wordt het aanstaande dinsdag, dus 1 dag voor het trouwen, bezorgd. “Precies op tijd”, aldus de verkering. AAAAARGHHHH! Het is helaas niet dit tijgerpak geworden, jammer!!! Had zo leuk met mijn hobbezakjurk gematcht.

IMG_0983
Mijn vader staat ook alles!

IMG_0990
En omdat m’n vader en de verkering al dagen met speciaal voer voor aan het voeren zijn is het stukje sloot bij ons achter een hele goede hangplek voor vissen geworden. Ze vangen nu ook bijna dagelijks een grote vis. Dit is een prachtige brasem. Ook wel ‘platte’ genoemd. Okay, gooi ‘m maar snel weer terug.

IMG_0996
We gaan vroeg naar bed, maar geven eerst de poezenboys nog te eten.

IMG_0998
En Nina is ook moe. Ik heb echt het gevoel geleefd te worden, deze afgelopen dagen. Gelukkig word ik geleefd door mezelf, dat scheelt. Ik doe van alles, ik werk m’n lijstjes keurig af en maak weer nieuwe lijstjes, maar ik ben er niet echt met m’n gedachten bij. Ik droom al een paar dagen over trouwen en dat de verkering er met m’n paspoort vandoor is zonder mij mee te nemen en dat ik dan te laat kom. Of dat m’n trouwjurk uit elkaar valt en dat m’n moeder meehelpt om ‘m te maken, maar dat ze er ineens roze dingen op heeft genaaid, terwijl m’n jurk wit is! Ooooh, AAAAARGGHHHH! Adem in en adem uit!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Marjan schreef:

  Adem in, adem uit… het komt echt goed…. en zo niet , dan toch!

 2. Anneke schreef:

  dat doet jouw moeder niet. ze houdt toch heel verschrikkelijk veel van je

 3. Angelique schreef:

  Ik ken je niet persoonlijk, ik volg je alleen online via Twitter, Facebook en je eigen sites. Maar wat leef ik met je mee meid! Die nachtmerries zijn heel normaal, heb je ene al gehad waarin je aanstaande man net voor het ja-woord in een kikker verandert?
  <3

 4. Angelique schreef:

  Online besteld? Net te laat met dit linkje dus: http://www.opposuits.nl! Ik vind ze tamelijk briljant :-)

 5. Irene schreef:

  Hou op, schei uit… zelfs ik droom over jullie bruiloft ;-)

 6. Ilona schreef:

  Volg je blog al jaren, heb je 1 keer persoonlijk ontmoet in Amsterdam en een poes van je gekocht. Wil je een FANTASTISCHE trouwdag toewensen ;-)

 7. Esther schreef:

  Ik denk niet dat je dit nog leest voor morgen, maar toch wil ik je een superdag wensen morgen! Met veel liefde, zon en confetti!

 8. Leischa schreef:

  Wil je ook nog een superdag toewensen met veel liefde, plezier en wijn! En heel benieuwd hoe de jurk gepimpt is!

 9. Marjan schreef:

  Nog 1 nachtje slapen…… Heel veel plezier morgen, en liefde en wijn , dat ook!

 10. patchwork schreef:

  Je zult wel geen oog dicht doen vannacht. Heel mooie dag gewenst! Aan de corsage zal het niet liggen, dat is een beauty!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *