web analytics

3

PASTA, ABALONE & SPRUITJES

middengelukt1

IMG_7855
Ik word wakker met een lichte kater en vertrek van m’n bedje meteen richting de bank. Nina wil ook heel graag op de bank, maar dan het liefst bij R. en N., want daar ligt Scooby ook. Na een uur drentelen heeft ze het eindelijk voor elkaar.

IMG_7857
En ik heb het ook voor elkaar, want er wordt een zalig ontbijtje voor me gemaakt.

IMG_7858
Pasta!!! Hmmmmm…

IMG_7859_1
N. komt dus uit Nieuw Zeeland en daar liggen deze abalone-schelpen gewoon voor het oprapen! OMG! Ik krijg deze mee en op z’n volgende trip zal N. er nog meer voor me proberen te scoren. WOW!

IMG_7861_1
Dit was zo ontzettend precies wat ik nodig had. M’n kater is verdwenen als sneeuw voor de zon. ZALIG!!

IMG_7863
J. en ik rijden door de mist weer terug naar Tiel.

IMG_7865
Waar Nina meteen als een blok in slaap valt op de bank. Heel misschien hebben J. en ik ook een klein middagdutje gedaan. Tot een uur of 19:00.

IMG_7869
Ik maak toch nog een Indiase spruitjes-curry, want ik heb behoefte aan vitaminen. We gaan om 21:00 naar bed en vallen meteen in slaap.

Vorig jaar had ik een hele fijne zaterdag...

Vorig jaar had ik een hele fijne zaterdag…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Stephannie schreef:

    That’s a wel-uthought-olt answer to a challenging question

  2. OS SANS-CRAVATES SUSTENTAM OS SANS- CULOTTES.O ESTADO FALIDO GARANTE OS EMPRÉSTIMOS DOS BANCOS FALIDOS.MAIS DIVIDA SUSTENTA O AUMENTO DA DIVIDA.OS BANQUEIROS RESPIRAM,OS PORTUGUESES SANS-ARGENT SUFOCAM E AGUARDAM POR NOVOS AUMENTOS DE IMPOSTOS QUE O ODIADO REGIME DOS INTERESSES INSTALADOS LHES TENTARÁ EXTORQUIR.O SISTEMA EM TODO O SEU ESPLENDOR.APETECE DIZER:ÀS ARMAS,ÀS ARMAS,CONTRA OS LADRÕES MARCHAR,MARCHAR.

  3. car insurance schreef:

    KirsiV: Lotta tykkää aikuisista miehistä tosi paljon, mutta pojat on jotenkin nyt aliarvostettuja! :D Se varmaan auttoi siellä puistossa se Mirkku, sehän oli kuitenkin "tuttu", Lotan mittakaavassa ainakin, koska se muistelee edelleen, miten käytiin siellä puistossa leikkimässä "Miijan" kanssa kun ajellaan sen Mannerheimin puiston ohi. :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *