web analytics

1

EEN HERT, TORTILLA-TAART & VROUWKES

beginpaginatotaal

IMG_2407
Nee. Het is 6:27.

IMG_2411
Nee hè?

IMG_2414
Ik eet 2 rijstwafels met kaas, maar voel me veel meer aangetrokken tot het plaatje in het tijdschrift links; een tortilla-taart.

IMG_2416
Ik ga aan het werk, maar wordt afgeleid door diverse Facebook-berichten. Die man op de foto met die bakkersmuts is 1 van mijn 3 schoonvaders. Hij zit bij een operette-vereniging en speelt mee met de operette ‘Eine Nacht in Venedig’. Gisteren zong hij live bij RTVNoord een stukje van de operette. Gaaf hè? En zo’n knappe man ook, je kan wel zien van wie de verkering z’n looks heeft.

IMG_2417
Ook een hele knappe man is James Deen. Ik zoek wat plaatjes voor www.climaximaal.nl, maar stiekem word ik gewoon erg afgeleid door de, door de, door de, ehhhhh, indringende blik van James.

IMG_2420
Stilleven in m’n kantoor. Bruce, Sid, vibrator, seksboekjes… rechts een schilderijtje met mijn lijfspreuk (FOCUS godverdomme) dat Jeanique voor me borduurde… NOU, doe dat dan ook!!!

IMG_2423
Eerst nog even lachen om dit plaatje. HAHAHA! Had je maar geen egel moeten worden!!!

IMG_2425
Toch nog bijna 4 uur enigszins non-stop gewerkt. Hier doe ik een poging om m’n nieuwe jas en nieuwe schoenen te showen. Ik ben er heel blij mee en ik was echt aan een nieuwe jas toe. Deze kan ook over een jurk met petticoat en ja, die had ik echt nodig, want een lange jas over een petticoat, dat gaat dus niet. Nou ja, dat gaat dus wel en het is jaren goed gegaan, maar het ziet er niet uit.

IMG_2430
Ik spring op de fiets richting de dierenarts. Ik staar daar 10 minuten naar deze lege stoel.

IMG_2433
En het enige dat ik nodig had was deze 10-kilo-zak met C/D voer! Bruce Lee is een blaasgruiskater en volgt een speciaal dieet. En omdat het nogal lastig is om 1 kat op een dieet te hebben en de anderen niet, eten alle 3 de katers dit voer. Kan en mag. Bruce Lee wordt dit jaar 11 en ik had niet eens gedacht dat hij ooit de 2 zou halen, dus dit voer helpt wel.

IMG_2436
Oppasmeisje M. van school gehaald en samen boodschappen gedaan. Ik ben heel trots dat ik m’n My Little Pony-tas heb meegenomen, zodat ik een plastic tasje heb uitgespaard.

IMG_2444
Nina kijkt een film, samen met dochter S. en oppasmeisje M.

IMG_2460
Ik maak ondertussen alvast een beginnetje met het avondeten.

IMG_2461
Nina is de film alweer zat. Het boek was beter.

IMG_2471
Ik vouw 3 volle wasmanden weg terwijl ik met de meiden mee kijk naar ‘The Hunger Games, Cathing Fire’. Ik had ‘m al gezien, dus ik hoef niet heel erg op te letten.

IMG_2475
Dit hert kreeg ik meer dan 4 maanden geleden van mijn lieve schoonmoeder. Dit hert heeft VIER maanden voor de kledingkast van de verkering gelegen als een soort van reminder dat hij ‘m voor me op moest hangen. En sja, die lag daar vanmorgen nog. Dus ik heb ‘m zelf maar opgehangen. “Heb je niet in de gaten gehad dat er een hert voor je kledingkast lag?”, vraag ik ’s avonds aan de verkering. “Nee.” “Dat hert dat ik van je moeder heb gekregen?” “Nee.” “Maar die zou jij toch ophangen?” Wist-ie niks meer van. “Maar vindt je het ophangen van een hert niet een typische mannentaak?” “Schatje, het schieten van een hert is een typische mannentaak. Een nephert ophangen is geen mannenwerk.” Oh. Okay. Nou, dan wordt het een hert met roosjes.

1350910701265_8262488

IMG_2477
Voor straf zou ik eigenlijk zijn overhemden niet moeten strijken, maar het stond op m’n TODO-lijstje en ik ben nogal autistisch in sommige dingen.

IMG_2479
Met de meiden doe ik een soort Youtube-Lentegasten. Iedereen mag om-en-om een plaatje uitkiezen om te draaien.

IMG_2482
Ik kies ‘Emotion’ van Barbra Streisand, maar ik krijg te horen dat we dus geen ouderwetse dingen doen.

IMG_2487
Nina mag ook een plaat kiezen van de meiden.

IMG_2492
Ze kiest, geholpen door dochter S., voor ‘Who Let the Dogs Out?’ van Baha Men en zorgt hierdoor meteen voor m’n aangekleede-beest-moment van vandaag.

IMG_2496
En maar weer een rondje met het hondje.

IMG_2499
Ik doe ook even een dogface wefie.

IMG_2511
De verkering is inmiddels thuis en we kijken met z’n vieren (en Nina) naar diverse poezenfilmpjes op Youtube. Altijd lachen!

IMG_2518
Ja, die tortilla-taart die ik vanmorgen in dat tijdschrift tegenkwam, die wilde ik natuurlijk meteen maken. Hier staat hij net in de oven.

IMG_2527
Hier is-ie alweer aangesneden en ben ik vergeten er een mooie shiny foto van te maken. Maar hij was zowel een lust voor het oog als voor de smaakpapillen!

IMG_2528
Nog wat tv kijken, hangen en dan naar bed!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Linda schreef:

    Tortillataart ziet er heerlijk uit… ook zonder shiny foto!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *