web analytics

4

PLOG ZONDAG 12 FEBRUARI 2017


Ja! Gewoon rennen op de zondagochtend. Kan mij het schelen!


En ja, er lag sneeuw, maar ze hadden gestrooid op een stuk fietspad, dus ik ben dat pad gewoon op-en-neer gerend! HEERLIJK!


Lekker relaxt ontbijten op de zondagochtend; ook heerlijk!


En als je vroeg opstaat heb je de hele dag om leuke dingen te doen.


Het beschilderen van deze doosjes bijvoorbeeld. Opdracht voor de Love Bubbles. Ik heb heel lang gezocht naar een mooie, betaalbare oplossing en ik ben erg blij dat ik ‘m heb gevonden. Morgen de kaartjes (de Dream Cards) (joh) ontwerpen.


Dat ziet er vanaf de overkant zo uit. Geconcentreerd bezig! En lekker bezig! En gelukkig, dat vooral. Tevreden.


Ondertussen kijk ik naar een documentaire over ‘full body energetic orgasms’… Ik schreef al eerder; Luna goes spiritual en dit heeft er alles mee te maken! Ik word nooit een echte ‘zweefvrouw’, want ik ben behoorlijk geaard of aards, maar ik heb dingen meegemaakt de afgelopen weken, mijn lichaam heeft dingen gevoeld, mijn geest heeft dingen gevoeld, die ik nog nooit eerder voelde… en ik hoop dat iedere vrouw dit een keer kan voelen. Of eigenlijk; ieder mens. Het voelt als pure liefde. Als groter dan ik. Groter dan de wereld. Maar ik weet verder niet eens precies hoe of wat, dus ik sta ergens onderaan de ladder, maar ik wil mijn kennis doorgeven. Maar dan moet ik dus eerst NOG meer kennis vergaren.


Ondertussen vouw ik 50 kraanvogeltjes. Nog 300 te gaan, dan heb ik er 1000!


En ik luister ook nog naar dit live concert van Florence + the Machine. Ik had al eens geschreven dat ik een enorme fan ben van Florence + the Machine hè? Goddomme, wat kwam deze band op precies het juiste moment in mijn leven en wat heeft hun muziek me door dingen heen gesleept. Nooit gedacht dat muziek zo belangrijk voor me zou zijn.


Mag ik mezelf complimenteren met deze HEERLIJKE en gezonde maaltijd? Ja, dat mag zeker!


En mag ik mezelf aan het einde van de dag complimenteren met deze heerlijke dag?! Alles was fijn en lekker en mooi. Mijn ex belde me nog! En dan heb ik het over m’n lieve ex P.! Die had een spoedklusje voor me qua eindredactie zo op einde van deze zondagavond en die heb ik in totale hyperfocus gedaan en dat voelde heerlijk. Echt heerlijk! Hij zocht een autistische ADHD-er (al mijn exen mogen me zo noemen) (en deze specifieke ex weet precies wat mijn kwaliteiten zijn tekstueel gezien) die nog even door een boekje heen kon scrollen qua eindredactie. Dat je er dan nog een paar echte tekstfouten en heel veel punt-, komma-, en interpunctiefouten uithaalt, dat voelt lekker. Ook lekker is het om na dit weekend tegen de Luna-fluisteraar in slaap te vallen. En iedereen kan me alles zeggen, echt alles, maar heel dicht tegen iemand aan in slaap vallen is altijd 100 keer fijner dan in je eentje.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Bianca schreef:

  Fijn om te lezen dat je een heerlijke dag heb gehad en heel benieuwd naar het “spirituele gevoel “..

 2. Kees Versluis schreef:

  Ik zag iets van Tantra. Mijn dochter is daar mee bezig zonder er verder iets over te zeggen. En ze is positief veranderd. Tegen haar partner en haar personeel. Ik ben heel benieuwd wat jij er later over gaat zeggen.

 3. isara schreef:

  Ik zou zeggen, ga iets met Tantra doen! Bij het goede centrum is het zo aards als wat, legt je pijnpunten lekker nog verder bloot en laat je inderdaad met je lichaam dingen ervaren die anderen echt niet geloven als je ze vertelt. Mail anders maar voor info.

 4. esther schreef:

  Van harte met de Nina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *