web analytics

0

PLOG MAANDAG 13 FEBRUARI 2017


Ik verzamel al deze ingrediënten, want ik ga een… linzensoep maken! Althans, dat was mijn plan vanmorgen, maar uiteindelijk is het plan verschoven naar de dinsdag! Ik vond nog van alles in m’n keukenkastje en ik voel een lenteschoonmaak opkomen! Alles schoon, georganiseerd, duidelijk!


Duidelijk!


Ik maak een smoothie voor mij en een smoothie voor M.!


En dan aan het werk! Met een AWESOME live show van Florence + The Machine op de achtergrond.


En in de middag houd ik het voor gezien! Ik heb het hele weekend af en aan gewerkt. Ik mag ook wel eens pauze. Hangen. Op de bank met Bruce.


Okay, echt heel erg pauze is het niet, want op de achtergrond draait een Youtube-video van Barry Long (een liefdes-seks-goeroe), dus eigenlijk is het gewoon research en ben ik keihard aan het werk. Nina houdt alles goed in de gaten.


En Bruce vindt het heerlijk om weer eens ergens anders te chillen dan op schoot in m’n kantoor.


Maar ja, deze dikke hond moet toch altijd even uitgelaten worden tussendoor! En hoe ze het doet, doet ze het, maar ze heeft ergens een balletje gevonden. En dat is heel irritant, want als ze een balletje heeft, of weet dat ik een balletje heb, dan vergeet ze te poepen. Kunnen we weer terug.


Zeg maar sorry, Nien!


Nou, een knuffel is ook goed.


En even een kusje voor M.!


Op de Lush FB-pagina worden 2 flesjes (zeldzame) parfum verkocht die ik MOETMOETMOET hebben. Maar dan ook echt moet! Na veel gedoe, want ik bied steeds op 2 flesjes en anderen op maar 1 van die 2 heb ik ze toch gewonnen. HOERA!!!!!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *