web analytics

1

RODE KOOL MET APPELTJES, MADE & EEN BOTERKOEK

middengelukt1

IMG_3263
Zo Nien! Wat zijn we weer een lekker sexy setje zo samen! Ik in m’n onesie, de laarzen van J. en zijn jas en jij met je scheve bek! Even een stuk wandelen… en daarna ga ik onder de douche en de rest van de dag achter m’n computer. Heel veel en heel geconcentreerd schrijven, want ik loop voor m’n gevoel 2 dagen achter.

IMG_3266
Hier ben ik alweer aan het avondeten begonnen; rode kool met appeltjes. Terwijl dit zachtjes staat te pruttelen komt oppasmeisje M. uit school en nemen we de dag door. Ook meteen maar wat wiskunde-huiswerk erachteraan: “Ik kan het niet, ik kan het niet, ik kan het niet.” Uiteindelijk kan ze het natuurlijk wel.

IMG_3269
En ze kan ook heel goed meehelpen met de boterkoek die J. gaat bakken.

IMG_3271
Dan kijk ik ondertussen wel even naar Made op MTV.

IMG_3273
Want er is geen ruimte voor 3 personen in de keuken en ik moet de aardappels gaan schillen en opzetten!

IMG_3274
Wat ziet zo’n bordje rode kool met hachee er toch eigenlijk ranzig uit, maar wat is het lekker!!!

IMG_3276
Frank heeft zich een tijdje niet 100% gevoeld, maar komt nu langzaam weer bij lijkt het. Gelukkig.

uploads_bcc4c8e7-4b11-4292-bcb2-099689380988-interstellar-poster-690x1024
Als M. op bed ligt (uiteraard na het kijken van Utopia) kijken J. en ik naar Interstellar. Prachtige film, maar wel heel ingewikkeld allemaal. Met 5-dimensionale werelden en zwarte gaten en het einde van de wereld. Wel de moeite waard om te kijken.

 

Vorig jaar hing ik vooral veel aan de telefoon...

Vorig jaar hing ik vooral veel aan de telefoon…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Gerda schreef:

    We aten gisteren niet hetzelfde maar keken wel naar dezelfde film! Hahahahaha…Ik vond hem ook ingewikkeld maar erg mooi. En verdrietig ook soms. Snif.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *